С обвинения за пребит италианец се сдоби ловецът на мигранти

...
С обвинения за пребит италианец се сдоби ловецът на мигранти
Коментари Харесай

Динко обвинен за пребит италианец с хватка от борбата

 С обвинявания за пребит италианец се снабди ловецът на мигранти Динко Вълев. Това потвърдиха от Районната прокуратура в Ямбол. Известният предприемач и участник във " ВИП брат " е влезнал в полезрението на проверяващите след сигнал за побой в село Стара река край Тунджа. Кошмарът на бежанците употребявал хватка от кеча, с цел да повали съперника си.

Инцидентът станал на 16 май т.г. в центъра на селото. Динко се засякъл с чужденеца, който от години живеел там. Двамата имали остаряла омраза, която избуяла в следващия скандал. При разправията Динко му направил суплес - хванал врага си през кръста и го метнал нагоре и встрани. Италианецът паднал на земята, като получил травми на гърба и кръста. Той е откаран в амбулатория, където докторите установяват пострадванията му. За контузиите е издадено здравно.

Заради случилото се Динко Вълев е упрекнат за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди. Ловецът на мигранти е извикан в сряда, с цел да му бъдат повдигнати обвинявания. Той е отказал да приказва и да даде пояснения. Взета му е най-леката мярка за неотклонение подписка.

За патакламата удостовери и кметският наместник на Стара река Нина Колева. Тя отхвърли да опише детайлности, с цел да не пречи на проверяващите. По думите й сходни грозни прояви не би трябвало да стават публично притежание.

Криминалистите подпукаха душманина на бежанците по нашите земи след изявления, в които се твърди, че Динко е забъркан в редица закононарушения като сводничество, кражби и побои. Районната прокуратура в Ямбол се самосезира и разпореди инспекция по изказванията в материала. Тя би трябвало да обясни дали изложеното в публикацията дава отговор на обективната реалност, описа прокурор Нина Грънчарова.

Ще бъде изяснено осъществени ли са от Динко твърдените в публикацията действия, подавани ли са тъжби и осъществявани ли са инспекции по тях. Ще бъдат открити и разпитани всички лица, имащи отношение към посочените в материалите данни, прецизират проверяващите. Те са безапелационни, че би трябвало да се отхвърлят всевъзможни подозрения за покриване или безучастие по отношение на описаните случаи.

За инспекцията е образуван екип от криминалисти в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол. Криминалистите към този момент са изпратили писма до свои сътрудници от страната и до разнообразни институции, имащи отношение към проблема с Ловеца на мигранти. Очаква се резултатите да бъдат подготвени до месец.

Самият Динко разяснява пред " България Днес ", че го топят комплексирани хора, които му завиждат. " Ще го проверявам този, който е пуснал сигнала, и ще бъде осъден ", зарече се известният ямболия. Преди три години ловецът на бежанци беше погнат за побой над собствен бизнес сътрудник от Първомай. От юмруците на Вълев се оплакаха и две негови някогашни приятелки. Преди това той беше арестуван за побой над двама свои чиновници, които хванал да крадат нафта от остарял рейс. През 2018 година Динко самичък се похвали, че пребил ром, влезнал в парцела му, с цел да краде.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР