С Община Бургас и РЗИ работим заедно от дълго време

...
С Община Бургас и РЗИ работим заедно от дълго време
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Чакаме слънцето и вятърът да прогонят вируса

С Община Бургас и РЗИ работим дружно отдавна и мога да ви кажа, че преди години, когато имахме доста случаи на импорт на морбили по време на летния сезон, те се оправиха брилянтно и не позволиха разпространяването на болестта. А за разлика от ковид един болен от морбили може да болести 17 неимунизирани, до момента в който коронавирусът заразява не повече от трима-четирима души. Това съобщи пред публицисти в Бургас епидемиологът проф. Тодор Кантарджиев.

Наистина мога да заявя, че нищо, което сме споделили, не е станало по друг метод. Още през миналите седмици предупредихме да не се събират хора на закрито, да няма стеснен контакт и да чакаме топлото време, слънцето и вятърът да оказват помощ да нямаме разпространяване, отговори проф. Кантарджиев на въпрос по отношение на внезапният скок на новозаразени с COVID-19 у нас в последните няколко дни.

Проф. Кантарджиев разкри ще се удължи ли епидемиологичната конюнктура

,,Когато един началник на дружество си държи на реномето, то той е взел ограниченията, които всеки началник е взел в нашата страна – два екипа на работа и предоставяне на отпуски'', съобщи той за двете предприятия в Стара Загора, чийто личен състав се оказа възпален с новия ковид, и напомни, че до момента в България не е било затворено нито едно дружество поради изключителното състояние.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР