С образа на руската денс звезда Zivert, DARA завоюва втора

...
С образа на руската денс звезда Zivert, DARA завоюва втора
Коментари Харесай

Dara с втора поредна победа в „Като две капки вода“

С облика на съветската денс звезда Zivert, DARA завоюва втора поредна победа в „ Като две капки вода “. Младата певица съумя да се оправи с провокациите на съветския език, получавайки безапелационното утвърждение на журито и сътрудниците си.

„ Когато вие не можете да дойдете, „ Като две капки вода “ идват при вас! “, с тези думи водещите поздравиха първата виртуална аудитория в шоуто, показана от три български фамилии. По време на предаването те имаха опция да поддържат звездите и да споделят страстите на екипа.

Тази седмица феновете на шоу №1 за преобразявания в България още веднъж могат да се записват за „ виртуалната аудитория “ на предаването, изпращайки видео, записано със своето семейство, с което са останали у дома. С него те би трябвало да убедят екипа на шоуто, че точно те заслужават това неповторимо прекарване. Видеата се изпращат на. Всяка седмица три от записаните фамилии ще бъдат част от „ Като две капки вода “, включвайки се в действително време от домовете си в ефира на NOVA.

Култови български и международни реализатори бяха в центъра на имитациите в „ Като две капки вода “ през миналата вечер. За първи път в историята на шоуто Фънки предложения Хилда на танц - мотивът беше осъществяването на Фики в ролята на Ерос Рамацоти. „ Дълбоко ме впечатлява какъв брой се стараеш за облици, които са доста надалеч от теб “, показа Юлиан Вергов след безапелационното показване на артиста. В ролята на Ирене Кара – певицата, изпяла един от най-запомнящите се саундтракове (Wanna feeling – Flashdance), влезе Луна. Бохемското въодушевление на Чочо Владовски и група „ Тангра “ показа JJ, който се върна в безгрижните години. Galia донесе суинг и романтика с наличието на носителката на 13 награди „ Грами “ - Елла Фитцджералд. „ Успя да направиш една извънредно сложна задача. За мен това е най-хубавият ти облик до момента “, съобщи българската кралица на джаза Хилда Казасян. Тото се трансформира в същинско материално момиче с песента Material girl на Мадона, а Димитър Маринов направи стъпка към рап музиката с съветския хитмейкър Nebezao. Анди се озова в спонтанен дует с Етиен Леви по време на имитацията и песента Baile Fervorso. Маги Джанаварова направи същинско шоу в облика на Точно Токмакчиев и емблематичната за 90-те Sweet Chalga Time.

Тото ще бъде член на триото на Братя Мангарян, а Маги Джанаварова ще извиси глас като Монсерат Кабайе. Луна ще оглави Europe, а Анди ще вземе един от шлагерите на Тита. JJ ще се върне към женските облика с Ариана Гранде, а Galia ще бъде самата DARA. Димитър Маринов ще бъде Scatman, а Fiki ще
запее една от най-популярните балади на Mettalica. Победителят за вечерта DARA също ще се насочи към рока с облика на Аксел Роуз.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР