С обратно броене кметът Иван Грънчаров даде ход на светването

...
С обратно броене кметът Иван Грънчаров даде ход на светването
Коментари Харесай

В Луковит грейнаха 40 елхи и 7-метров надпис за годишнината на града

С назад преброяване кметът Иван Грънчаров даде ход на светването на коледната декорация в Луковит на 8 декември вечерта, оповестиха от пресцентъра на общината.

Събитието е обичайно за града, само че тази година изненадите обогатиха празнично украсения център. Точно 40 елхи в разнообразни размери блестнаха на площад „ Трети март “. Те са аранжирани в цялостна солидна комбинация, която е атрактивно осветена. Централната градска част също е обсипана в тематични акценти. Еуфория провокира светещият надпис „ 120 години град Луковит “. Поставянето му е съобразено с обстоятелството, че Княз Фердинанд е оповестил със собствен декрет Луковит за град точно при започване на месец декември. Светещото 7-метрово оборудване ще впечатлява през цялата 2018 година, която ще премине под знака на кръглата годишнина.

На празничната гала в Луковит пяха и танцуваха възпитаници от НУ „ Инж. Вълков “ и СУ „ Ал. Константинов “. Гост-водещ на събитието бе колоритният кипърски танцьор и шоумен Памбос Агапиу, който показа и темпераментна стратегия с танцьорите от „ Лос Памбос “. Кулминацията на церемонията бе съпроводена с грандиозни фойерверки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР