С обновена визия Събуди се“ ще се завърне в ефира

...
С обновена визия Събуди се“ ще се завърне в ефира
Коментари Харесай

Специален проект за Лили Иванова в началото на седмия сезон на „Събуди се“

С актуализирана визия „ Събуди се “ ще се завърне в ефира на NOVA на 8 септември. В новия ефирен сезон водещата Мира Иванова и екипът на предаването ще предложат на феновете нови следствия и формати.
 
Рубриката „ Говори с Ива “ започва със специфичния план „ Да обичаш Лили “. В събота телевизионната публика ще види Лили Иванова през погледа на музикантите, за които най-голямото самопризнание е да застанат до нея на сцената. Не единствено професионалният, само че и персоналният им живот е белязан от безкомпромисните стандарти на певицата. Веселин Веселинов–Еко ще показа, че неговата майка се убеждава в музикалния му гений едвам, откакто стартира да работи с Лили Иванова.
 
Беквокалистките от триото LaTiDa споделят, че постоянно получават от нея и фешън препоръки за съвършена визия. Ива Софиянска-Божкова разговоря още с пианиста Оги Енев, цигуларя Орлин Цветанов, китариста Ангел Дюлгеров и барабаниста Росен Ватев.
 
Втората част на плана ще бъде излъчен на 15 септември, когато за първи път тонрежисьорът Ангел Попов-Ачо ще разкрие детайлности от 30-годишното си другарство с Лили Иванова. Спомените разсънват мощни страсти, които той няма да успее да скрие пред камерата на NOVA.
 
Авторската графа на Мария Йотова - „ Къси разкази “ - ще показа нова документална поредност, отдадена на демографската рецесия в България. Според брояча на популацията на Организация на обединените нации това лято българите към този момент са под 7 милиона. В продължение на месец Мария Йотова ще демонстрира хората и житейските обстановки, които стоят зад цифрите за ниската раждаемост, високата смъртност и напускането на младите. Човешките истории, а не специалистите, ще очертаят настоящата фотография на България.-->
 
Миролюба Бенатова продължава да показва неразказвани истории за впечатляващи персони, както и да отразява проблематични сюжети. Бенатова започва в „ Събуди се ” с полет. Първият воин на рубриката за сезона е единственият българин – инструктор по wing suit в България. Какво кара 29-годишния IT експерт да скача от аероплан и до каква степен можем да надвием гравитацията – ще ни опишат тази събота Миролюба и Константин Ангелов- Коко.
 
Вниманието на Мариян Станков-Мон Дьо ще бъде привлечено от актрисата с един от най-красивите гласове - Силвия Лулчева. В нормалното време в неделя следва диалог за времената, в които живеем, славата и любовта. Как животът може да продължи, когато останеш без татко на 9 години? Ще забележим облика на актрисата на кръстопътя сред драмата и комедията.
 
Краси Боев е подготвил среща с българската Анджелина Джоли. Коя е тя и по какъв начин едно момиче от Пловдив реализира американската фантазия, следва да научим в „ Събуди се “.
 
Галя Щърбева още веднъж ще води феновете на NOVA надалеч от градския стрес – този път в дряновското село Гостилица - едно от най-гъсто обитаемоте с чужденци в България. В рубриката „ Да хванеш гората “ журналистката ще опише историята на един лондончанин, който се отхвърля от адвокатската си кариера, с цел да възроди туристически бизнес с трабант. Така той стартира да предлага носталгични пътешествия с емблематичната кола по пътищата на Източна Европа.
 
В първото за сезона издание на публицистичното предаване специфичен събеседник ще бъде ръководителят на 44-ото Народно заседание Цвета Караянчева със своята прогноза и упования за новия политически сезон.
 
В неделното утро, ден преди феновете да видят обновеното начин на живот предаване „ На кафе “, водещата Гала гостува на Мира Иванова, с цел да повдигне завесата към измененията и лицата, с които следва да си партнира.
 
Феновете на VIP Brother ще бъдат нетърпеливи за финала на предаването, когато по традиция първи феновете на „ Събуди се “ ще прегледат Къщата, в която Женското царство ще господства от 10 септември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР