С обновен отбор Нефтохимик се изправя срещу Зенит Санкт Петербург

...
С обновен отбор Нефтохимик се изправя срещу Зенит Санкт Петербург
Коментари Харесай

Николай Николов: Ще се пробваме да победим Зенит

С освежен тим Нефтохимик се изправя против Зенит Санкт Петербург в Европа. Ето какво мислят в Бургас за идния дуел със сериозния противник.

 Левски - Нефтохимик 3:2 @@@

" Искрата е много огромна и това се знае от всички, играчите вътре, излизаме против сериозен тим със съществени имена, излизаме против тим, който е с голям бюджет. Ние ще се пробваме да победим, дано да си сверим часовниците, удовлетворен съм, че младите момчета в тима ще се допрян до една същинска борба и битка, желая да покажем, че имаме някакви шансове ", разяснява Ники Николов.
 Левски - Нефтохимик 3:2 @@@

" Не обичам да изгубвам, мъчно ми е да изгубвам, подготвен съм на всичко, с цел да надвивам, пробвам се да оказвам помощ на по-младите играчи. Те ще имат помощта ми в тези мачове. Изиграхме един страховит дуел против Хебър, против Монтана не се доближихме даже с парченце до играта против отборът от Пазарджик ", добави той в предаването " Златният гейм " в ефира на DIEMA SPORT 2.

 Левски - Нефтохимик 3:2 @@@

" Това са мачове, които ужасно доста оказват помощ и съм уверен, че в случай че играем на едно доста високо равнище, сигурно ще станат доста хубави мачове, това ще помогне на тима. Това дава самочувствие, убеденост, позитиви, доста значими и потребни мачове са това, ние може единствено да спечелим от тези мачове ", разяснява треньорът на Нефтохимик Николай Желязков.
 Левски - Нефтохимик 3:2 @@@

" Трябва да изпълняваме доста мощен сервис. Трябва да блокираме доста добре, имат нападатели от доста сериозна големина, би трябвало и посрещането да ни е положително. Срещу такива тимове не се играе елементарно, защото равнището е доста високо. Фаворит е тимът на Зенит, само че за мен е значимо в такива мачове да премерим сили и младите играчи би трябвало да демонстрират на какво са способни, ще дадем всичко от себе си и ще се сборим ", добави треньорът на отборът от Бургас.
 Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР