С обновен отбор Нефтохимик се изправя срещу Зенит Санкт Петербург

...
С обновен отбор Нефтохимик се изправя срещу Зенит Санкт Петербург
Коментари Харесай

Очакванията на Нефтохимик за мачовете със Зенит

С освежен тим Нефтохимик се изправя против Зенит Санкт Петербург в Европа. Ето какво мислят в Бургас за идния дуел със сериозния противник.

"Искрата е много огромна и това се знае от всички, играчите върте, излизаме против сериозен тим със сиреозни имена, излизаме против тим, който е с голям бюджет. Ние ще се пробваме да победим, дано да си сверим часовниците, удовлетворен съм, че младите момчета в тима ще се допрян до една същинска борба и битка, желая да покажем, че имаме някакви шансове ", разяснява Ники Николов.

"Не обичам да изгубвам, мъчно ми е да изгубвам, подготвен съм на всичко, с цел да надвивам, пробвам се да оказвам помощ на по-младите играчи. Те ще имат помощта ми в тези мачове. Изиграхме един страховит дуел против Хебър, против Монтана не се доближихме даже с парченце до играта против отборът от Пазарджик ", добави той в предаването "Златният гейм " в ефира на DIEMA SPORT 2.

"Това са мачове, които ужасно доста оказват помощ и съм уверен, че в случай че играем на едно доста високо равнище, сигурно ще станат доста хубави мачове, това ще помогне на тима. Това дава самочувствие, убеденост, позитиви, доста значими и потребни мачове са това, ние може единствено да спечелим от тези мачове ", разяснява треньорът на Нефтохимик Николай Желязков.

"Трябва да изпълняваме доста мощен сервис. Трябва да блокираме доста добре, имат нападатели от доста сериозна големина, би трябвало и посрещането да ни е положително. Срещу такива тимове не се играе елементарно, защото равнището е доста високо. Фаворит е тимът на Зенит, само че за мен е значимо в такива мачове да премерим сили и младите играчи би трябвало да демонстрират на какво са способни, ще дадем всичко от себе си и ще се сборим ", добави треньорът на отборът от Бургас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР