С Обединени патриоти изпълняваме управленската програма. Не виждам никаква перспектива

...
С Обединени патриоти изпълняваме управленската програма. Не виждам никаква перспектива
Коментари Харесай

Цветанов: Не може след всяко едно престъпление да се иска оставка и да се внася вот на недоверие

С Обединени патриоти изпълняваме управническата стратегия. Не виждам никаква вероятност и потребност от дестабилизиране на политическата конюнктура в страната и провеждането на предварителни избори. Очакванията на обществото са за цялостен мандат.

Това разгласи в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който разяснява импортирания през днешния ден от Българска социалистическа партия избор на съмнение. " Министерство на вътрешните работи подхваща нужните ограничения, с цел да се лимитират гафовете в системата. Трябва да дадем повече поддръжка за напъните, които се поставят от държавното управление и експертите в Министерство на вътрешните работи. Знаете, че едно тежко закононарушение от време на време изисква повече време за следствие и откриване. Не може след всяко едно закононарушение да се желае оставка и избор на съмнение ", безапелационен беше той.

" Когато има рационални оферти за промени, постоянно сме реализирали цялостен политически консенсус с опозицията. Преди малко по този начин стана и с измененията в Граждански процесуален кодекс. По тематиката сигурност ситуацията е същото. Трябва да има разговор. По време на дебатите за вота на съмнение би трябвало да се вършат градивни оферти. Винаги сме се отнасяли с отговорност към всяка една тематика импортирана от опозицията в Народното събрание. Ще разгледаме претекстовете на Българска социалистическа партия и ще се подготвим. Аз съм уверен, че Цвета Караянчева ще насрочи изключително съвещание във вторник, с цел да дебатираме и да не пилеем ненужно парламентарно време. Гласуването най-вероятно ще бъде планувано за края на другата седмица ", разкри Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР