С някои от най-страхотните програми по Viasat Nature, сред които

...
С някои от най-страхотните програми по Viasat Nature, сред които
Коментари Харесай

Дива зима по Viasat Nature

С някои от най-страхотните стратегии по Viasat Nature, измежду които " Дивата Канада ", " Операция ``Айсберг` " и " Дивата Норвегия ", рубриката " Дива зима " по Viasat Nature ще води феновете в свирепите условия на живот на Полярния кръг в смразяващите температури на Русия, Канада, ледена Аляска и снежна Скандинавия, където хора и животни се борят да оцелеят в дивата природа.

Дивата зима ще завладее Viasat Nature всеки следобяд сред коледните и новогодишните празници след 15:00 часа.

За по-точна стратегия следете https://viasatnature.bg/schedule



Можете да продължите по тематиката под малко по-различен – Viasat Explore ъгъл – в събота от 21:15 с " Дивият живот " на Монтана по Viasat Explore.


Когато става дума за природа, Монтана несъмнено е един от най-дивите американски щати, и въпреки всичко някои хора познават региона по-добре от всички.

Ловци, трапери и фермери живеят тук-там, където не бихме си показали да прекараме даже ден. Всеки епизод ще ви запознае с всекидневието на селски, занимателни и нетипични герои. Всички те са родени и отгледани в сърцето на щата и са развили съвсем симбиотична връзка със средата.

Рик е ловджия на дивеч, който е и туристически лидер в продължение на повече от 20 години и познава южна Монтана като дланта си. Натаниел е решил да живее в дребна хижа в планината. Скот и Сузи се откриват покрай границата с Айдахо в средата на нищото, а Джери е умел трапер, толкоз почитан в долината Мадисън, че никой не смее да се приближи до земите, в които залага клопките си.



" Дивият живот на Монтана " Снимки: TCB Media Rights

Viasat Nature разрешава на природата да опише своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо същинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, от близко и персонално.

За да гледате Viasat Nature, свържете се с Вашия локален оператор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР