С ново гадже се хвали острието на червените Кирил Десподов.

...
С ново гадже се хвали острието на червените Кирил Десподов.
Коментари Харесай

Кирил Десподов заби яка мацка

С ново гадже се хвали острието на „ алените ” Кирил Десподов. Футболистът на ЦСКА — София най-сетне си хвана нова сериозна другарка, научи HotArena.

Знойната брюнетка е с него от няколко месеца, само че двамата се пазят надалеч от медиите. За нея знаят единствено най-близките му родственици и приятелите му от клуба, които се кълнат, че приятелката му е същинска хубавица и има фигура на манекенка.

Десподов, който е прочут измежду съотборниците си като огромен сваляч, имаше краткотрайни връзки все с каки до момента. Той по принцип си пада по по-възрастни дами и до момента не се е забърквал с наборка или по-млада от него жена.

Футболистът обаче не разяснява персоналния си живот, защото към този момент си е патил, написа „ България през днешния ден ”. Често води приятелката си на вечеринки в компанията на свои сътрудници, които играят на „ Армията ”, само че компанията избира места, където могат да хапнат на мира и надалеч от любопитни очи.

Нападателят на „ алените ” е вманиачен по новата си възлюбена и непрекъснато показва какъв брой е влюбен. Десподов и приятелката му прекарват доста време дружно и се забавляват на макс.

Но ден преди мача на ЦСКА—София против „ Рига ”, в който футболистът не взе присъединяване, той заведе обичаната си на кино. Двамата се държаха през множеството време за ръце, а преди ден той показа и късметче, което държат дружно и на което написа „ обич ”.

„ Малко е заплеснат в последно време, само че това несъмнено е, тъй като е вдлъбнат до уши ”, разправят на „ Армията ”.

Преди време се заприказва, че Десподов е съкровен с Мисис България 2017 Мария Вачева. В края на предходната година обаче тя развенча слуховете, че са гаджета, откакто бяха засечени дружно на празненство след една от успехите на ЦСКА—София над „ Лудогорец ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР