С новия LC Yellow Edition Lexus представя ново, ослепително допълнение

...
С новия LC Yellow Edition Lexus представя ново, ослепително допълнение
Коментари Харесай

Lexus представя новото ослепително купе LC Yellow Edition

С новия LC Yellow Edition Lexus показва ново, ослепително допълнение в купе гамата на флагмана LC. Верен на своето име, той демонстрира жизнерадостния външен цвят Flare Yellow, който показва изключителния моден резултат, печелещ награди на LC.

Цветната тематика продължава и в купето, където черните панели на вратите са подчертани от топложълти вложки Alcantara. Топлият жълт колорит също по този начин е пренесен в контрастните елементи на шевовете на белите, кожени седалки, инструменталния панел, кормилото и подлакътника на централната подпора, илюстрираща майсторската " такуми " направа, която е отличителна линия за лукса на Lexus. Купето също по този начин включва Head-Up екран за лидера, кожа Alcantara за облегалката на главата на предните седалки и електрическа конфигурация на предните седалки в 10 направления в кожа semi-aniline.


С грабващ погледа външен тип, LC Yellow Edition се възползва от модерните характерности за динамичност и ръководство, част от спецификацията на LC Sport+. Гъвкавостта, надеждното ръководство и върховата сърдечност са налични, с помощта на Lexus Dynamic Handling (LDH) и Кормилното ръководство на предните колела с изменчиво предавателно отношение (VGRS) и ръководство на четирите колела, което ръководи без значение предните и задни ъгли на завиване и Torsen диференциал с лимитирано превъртане. Тези съвременни системи разрешават на лидера изцяло да изследва целия капацитет на световната архитектурна платформа GA-L на LC с отличния му баланс и невисок център на гравитация.

Специални екстериорни характерности включват 21-инчови, ковани алуминиеви колела, както и покрив и деен заден спойлер от олекотен, само че доста здрав карбонов композит. Спойлерът играе специфична роля в опазване стабилността на автомобила като се отваря автоматизирано при скорост над 80 км/ч.

Вариантите на Yellow Edition серията ще бъдат налични и за двата модела – LC 500h с революционната, самозарядна система Multi Stage Hybrid System и LC 500, задвижван от 477 кс, V8 естествено аспириран мотор с 10-степенна автоматизирана трансмисия.

LC Yellow Edition ще бъде изложен на щанда на Lexus по време на Международното автомобилно ревю в Париж през октомври. Клиентски доставки ще се реализират от есента на тази година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР