С новите ограничения за пътуване заради коронавирус в цяла Европа,

...
С новите ограничения за пътуване заради коронавирус в цяла Европа,
Коментари Харесай

Британци, французи и германци пропускат почивка, ако има тестове и маски

С новите ограничавания за пътешестване поради ковид в цяла Европа , изследване демонстрира, че най-малко п оловината туристи от Германия, Британия и Франция биха предпочели да анулират отмора , в сравнение с след карантина, да създадат тест при идването си или да носят маска навън, оповестява " Ройтерс ".

Две трети от германците, които нормално пътуват в чужбина, ще анулират отмора, в случай че е нужен тест при идването им.

Германия тази седмица наложи наложителни проби за ковид за пасажери от 130 страни.

Във Франция , която вкара тестване при идване предходната събота за пасажери от 12 страни, половината от тези, които нормално почиват в чужбина, обявиха, че ще я анулират, вместо да си пуснат тест . Същият брой хора биха отменили отмора, в случай че би трябвало да носят маска навън.

В други страни - Дания, Швеция, Германия и Англия - над две трети не биха толерирали носенето на маски навън .

Носенето на маски на обществени пространства стана з адължително на множеството места в европейската туристическа дестинация Испания през юли. Португалският остров Мадейра наложи политиката през уикенда.

Дори потребността от маска на закрито би отблъснала две трети от датчаните и шведите , демонстрира изследването спрямо малко над 40% от английските туристи и половината от немските . В Швеция няма правила за приложимост на маски.

Нуждата от карантина при завръщане е още по-непопулярно , като над 80% датчани, шведи и германци декларират, че пътуването им ще бъде анулирано, в случай че би трябвало да си останат две седмици у дома по-късно .

Сред британците, които в този момент са изправени пред двуседмична карантина, в случай че пътуват до редица страни , в това число Испания и Португалия, 70% биха отменили пътуването си , като 65% от интервюираните във Франция разясняват, че биха създали същото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР