С новини, анализи и ревюта в сферата на маркетинга, рекламата

...
С новини, анализи и ревюта в сферата на маркетинга, рекламата
Коментари Харесай

Redlink - първата професионална платформа за маркетинг и комуникации в България

С вести, разбори и ревюта в областта на маркетинга, рекламата и връзките започва - първата профилирана цифрова медия в България. 

Създадена от екипа на Ogilvy Group Bulgaria, тя следи настоящите международни трендове и основава разбори за пазара у нас. Целта на екипа e платформата да се трансформира в скъп и благонадежден източник на информация за работещите в сектора у нас, и по тази причина остава отворен за нови създатели от рекламни, цифрови и медийни организации, маркетинг и ПР отдели на компании, опериращи на българския пазар.

„ В изискванията на непрекъснато изменяща се среда, в която бизнесът е изправен пред голям брой проблеми за разрешаване, се надяваме да бъде скъп източник на профилирана информация в региона на маркетинга и връзките. Стремежът ни е да предлагаме модерирано наличие, което извежда най-силните образци, разбори и трендове от интернационалния и българския пазар. В основата на екипа са маркетинг практици с над 25 годишен опит и нюх за същински значимите образци, които задават тона на актуалните връзки “, разяснява Екатерина Тупарева, основен изпълнителен шеф на Ogilvy Group Bulgaria.

Сред първите тематики в платформата ще откриете:

Ø

Ø

Ø
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР