С новината, че този път седне на депутатската банка, лидерът

...
С новината, че този път седне на депутатската банка, лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Единственото, което трябва да направи парламентът, е редовно правителство

С новината, че този път седне на депутатската банка, водачът на първата политическа мощ на вота - ГЕРБ-СДС ще предложения всички политически сили на диалози в Народното събрание, с цел да бъде образувано постоянно държавно управление. " Без ГЕРБ не може, без Политическа партия и Демократична България също не може, персоналните ни усеща нямат никакво значение ", разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в първото си изказване след предварителния избор на 2 април. Срещата, която ще предизвикват, ще е " сега, в който президентът Радев ни връчи мандата ", уточни Борисов. 

" Решението е на Изпълнителната комисия, на партията ни, на Съюз на демократичните сили, която ни е съдружен сътрудник, да поканим безусловно всички партии, които българският народ е изпратил Народното събрание ", заявява той.

" Единственото, което би трябвало да излъчи това Народно заседание, е постоянно държавно управление . Аз съм губил избори и знам какъв брой е тежко и по тази причина първите няколко дни заобикалям да приказвам ", уточни водачът на ГЕРБ. 

" По време на акция се чертаят разграничителни линии, другояче всички ще са идентични. След изборите в демократичния свят в случай че на една партия не стигат гласове, се вършат обединения . Наши естествени сътрудници са в зоната на подкрепящите Украйна, влизането в Шенген, поддържат процеса, който оставихме с малко незавършен - чакалнята на еврозоната. Сега може умерено да го създадем ", сподели той. 

Според някогашния министър председател " най-стабилното е коалиция сред огромните партии. Не инцидентно господин Петков споделяше, че в случай че втората партия не поддържа първата, народът ще я накаже. Разбирам да сме мегаломани, да сме надували балони, да сме отваряли шампанско, подреждали маси ", сподели Борисов. По думите му тематиките, по които би трябвало да се беседва и които са най-належащи за решение са миграционния напън, големите дефицити в страната и пр. 

" Не инцидентно господин Петков споделяше, че в случай че втората партия не поддържа първата ", сподели Борисов по адрес на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков. Снощи той разгласи, че " Продължаваме промяната " няма да взе участие в държавно управление на ГЕРБ под каквато и да е форма. 
Тънки сметки
" Нормално е, които са счупили страната, д а вземат участие в решаването на проблемите, а не да споделят, че са им значими локалните избори. Който си прави тънки сметки, че ще хейти до момента в който вадим страната от калта, в която затънахме... Те обричат общините на крах. Нека си слагат изискванията, да ги обсъдим. Това се чака от виновни партии. Ние ще създадем държавно управление, само че отговорността за неустойчивостта ще е тяхна . Ако има друга работеща коалиция, те ще изгубят и по места ", настоя Бойко Борисов.

" Аз влизам народен представител, тъй като ме принудиха с тези въпро си. Ще бъда народен представител, ще повеждам персонално договарянията с сътрудниците, с цел да знам кой носи отговорност ", сподели Борисов.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР