С новата бензиностанция броят на обектите на веригата ЕКО в България достигна

...
С новата бензиностанция броят на
обектите на веригата ЕКО в България
достигна
Коментари Харесай

ЕКО България отвори нов търговски обект в гр. Пазарджик

С новата бензиностанция броят на обектите на веригата ЕКО в България достигна 91.

ЕКО България откри публично на 11 февруари 2020 година втори търговски обект в гр. Пазарджик, на ул. „ Царица Йоана “ 2А. С последното си попълнение компанията увеличи броя на бензиностанциите ЕКО в страната на 91. Обектът е издигнат по нова концепция и визия, които ЕКО ползва през последните години за комерсиалните си обекти във всичките страни, в които работи.

Клиентите на новооткритата бензиностанция могат да заредят цялата гама обичайни и премиум горива ЕКО и да се възползват от минимаркет, кафе-зона с приготвени на място освежителни напитки и топли закуски, комфортен паркинг и зона за отдих. Обектът осигурява постоянна работна претовареност на 11 служители от района.

На формалната гала присъства кметът на гр. Пазарджик господин Тодор Попов, който преряза лентата дружно с Изпълнителния шеф на ЕКО България, г-н Андреас Триантопулос, както и представители на Община Пазарджик, Посолството на Република Гърция, клиенти и дългогодишни сътрудници на компанията. Специален посетител беше най-добрият български пистов мотоциклетист Мартин Чой.

„ Откриването на новия ни обект е ясен знак за нашите непоколебими планове да осигуряваме на клиентите си висококачествени горива и безупречни услуги. Това е отражение по едно и също време на нашата отдаденост и визия за разрастване през идващото десетилетие за да поддържаме лидерската си позиция на българския пазар и да поставяме стандарти, към които останалите да се стремят. “, показа господин Андреас Триантопулос, Изпълнителен шеф на ЕКО България.

Освен построяването на нови бензиностанции, тактиката на ЕКО България планува модернизиране и ребрандиране на всички обекти в страната.

За да подсигурява качеството и количеството на горивата, предлагани в обектите си, през последните пет години ЕКО България организира ежедневно внезапни инспекции, дружно с независимата инспектираща организация Булгарконтрола, както на място в специализирана мобилна лаборатория, така и посредством разбори в акредитираната такава.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР