С нов микрофон, като на Васил Найденов, се фука фолк

...
С нов микрофон, като на Васил Найденов, се фука фолк
Коментари Харесай

Емилия с микрофона на Васко Кеца

С нов микрофон, като на Васил Найденов, се фука фолк певицата Емилия. От няколко дни изпълнителката се изявява с нов аксесоар, целия с кристали „ Сваровски ”, научи HotArena .

Изпълнителката от дълго време имала предпочитание да се поглези с сходно работно средство, само че до момента по този начин и не й оставал ред. Под въпрос е дали подаръкът е от самата нея или от половинката й Жорж Башур.

Но при всички положения покупката му не е проблем за певицата, която с едно присъединяване може да си изкара парите за него.

Първи с микрофон с кристали се похвали Васил Найденов, който от години има подобен аксесоар. И той се бе трансформирал в негова запазена марка, написа " България през днешния ден ".

Певецът от години пее с аксесоара за 10 хиляди евро и не се разделя с него на участия. Микрофонът е специфичен, тъй като е особено украсен да е в звук с бижутата и гривните по ръцете на Кеца.

Изпълнителят на „ Сбогом, моя обич ” обича да впечатлява с забавни визии и този случай не е изключение.

В поп фолка пък модата бе въведена от Мария. Тя получи блестящ микрофон от брачна половинка си Митко Андонов, само че малко по-късно бижуто й бе откраднато и тя се върна към по-обикновените музикални атрибути.

Глория също се повлече от тренда и даже си изписа името на инструмента, с който си вади хляба. Бившата певица на Слави— Деси Добрева не пропусна и тя да се регистрира с подобен микрофон, а по-младите й колежки могат единствено да си мечтаят за сходен аксесоар, който освен вади хубаво качество на гласа, само че е и знак на разцвет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР