С нов мъж се надява да прекара следващата година Венета

...
С нов мъж се надява да прекара следващата година Венета
Коментари Харесай

Венета Райкова си пожела нещо любопитно за Нова година

С нов мъж се надява да прекара идната година Венета Райкова. Водещата на „ Папараци ” изпрати една в действителност сполучлива година, а идната се обрисува още по-добра.

След като последната й книга „ Скандал ” регистрира рекордни продажби, водещата се утвърди като топ създателите на родния хартиен пазар. Единствено персоналния й живот имаше прочут застой, само че тя гледа оптимистично на нещата.

След като се разведе при започване на предходната година с обичания си Тишо, Венета постоянно споделяше с другари в обществената мрежа, че избира да е сама, в сравнение с да се събира с несъответствуващи за нея хора. Райкова резервира отлични връзки с някогашния си брачен партньор, само че за друга обич просто не успяваше да откри време написа „ Уикенд ”.

Наскоро русокоската посетила известния астролог и нравствен преподавател Гал Сасон, който й предсказал, че през 2019 ще срещне специфичен мъж.

„ Много сполучлива ми беше 2018-а! Детето, книгите, предаването... От през днешния ден обаче знам, че идната година ще бъде още по-успешна, тъй като ще се появи и рицарят на бял кон! Не се майтапя! Днес Гал Сасон ми даде да изтегля карта таро за любовния живот и от всички вероятни карти ми се падна Рицарят! А в кариерата ми предстоят още по-големи върхове. От опит знам какъв брой е прецизен в прогнозите си Гал! ”, показа Райкова с феновете си, които й пожелаха предсказанието да се сбъдне.

А до момента в който чака принца на бял кон, Райкова черпи близки и другари за професионалните си триумфи. Преди дни столична библиотека й връчи грамота за най-четен актуален български създател и Венета не скри вълнението си.

Тя показа, че триумфът на предаването й „ Папараци ” също съдействал за приповдигнатото й въодушевление.

„ Рейтингите демонстрират, че сме създали свръхестествен свършек на тв сезона! Аз обаче няма да почивам, а стартирам стремително да работя по шестата си книга „ Завист "!

Добрите вести не свършват—очаквайте нов тираж на " Скандал " поради извънредно огромния интерес към романа и изкупени предходни тиражи! Изпращам доста сполучлива година! ”, радва се Венета на достиженията си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР