С носталгия си спомняме хубавите времена от детството, когато удобно

...
С носталгия си спомняме хубавите времена от детството, когато удобно
Коментари Харесай

Актьорите от Стъпка по стъпка днес - 32 години след началото на сериала

С носталгия си спомняме хубавите времена от детството, когато комфортно полегнали на дивана, гледахме фамилния сериал " Стъпка по стъпка " и се забавлявахме с ежедневните инциденти на  голямото и безредно семейство.

Сериалът споделя за самотните родители Каръл и Франк (всеки с по три деца), които непринудено се женят на отмора в Ямайка. Двамата основават огромно смесено семейство, като децата не се харесват и непрекъснато се карат.

След новината за гибелта на актрисата Сюзън Самърс от през вчерашния ден, 17 октомври, се върнахме повече от 30 години обратно, с цел да си напомним по-известните артисти от сериала, жадни да научим и какво се случва с тях в наши дни.

Сюзън Самърс като Каръл Фостър-Ламбърт

Сюзън Самърс в действителност беше известна освен като актриса, само че и като публицист, бизнес дама и безжалостен почитател на физическите тренировки и здравословния метод на живот.
 Снимка 637895

Въпреки това, години наред Сюзън се бори с тежки здравословни проблеми. Още когато е на 30, е диагностицирана с кожен карцином, а няколко години по-късно и с рак на гърдата. Ето за какво тя взема решение да понижила темпото на работа и да се концентрира най-вече върху здравето си.

Патрик Дъфи като Франк Ламбърт

По това време Патрик Дъфи към този момент е легенда от сериала  " Далас ". В " Стъпка по стъпка " той не просто влиза в ролята на Франк Ламбърт, а и режисира голям брой епизоди на поредицата.  

През годините артистът продължава да играе ролята си на Боби Юинг в разнообразни планове, в това число два телевизионни кино лентата през 1996 година и 1998 година, и възраждането на " Далас " през 2012 година Същевременно се появява и в разнообразни телевизионни излъчвания.

Не би трябвало да се не помни също, че Патрик Дъфи взе участие и в сериала " Дързост и хубост "  в ролята на Стивън Логан от 2006 до 2022 година

Стейси Кийнан като Дейна Фостър

След като сериалът завършва през 1998 година, Стейси Кийнан се отдръпва от света на актьорското майсторство, с цел да преследва кариера като юрист. Завършва Southwestern Law School в Лос Анджелис, където се мести да живее през 2013 година и където сега работи като доцент по право.

Брандън Кол като Джей Ти Ламбърт

Преди да получи ролята си в " Стъпка по стъпка ", Брандън Кол има къси участия в " Спасители на плажа ", " Магнум "  и други.

През 1996 година, след снимането на епизод от " Стъпка по стъпка ", актьорът е забъркан в нечовечен трафик скандал, вследствие на който е прострелян в двете ръце по време на кавгата. За да се възвърне, се отдръпва за известно време от работата си в ситкома.

След края на " Стъпка по стъпка " Брандън Кал се отдръпва публично от актьорството и започва живот напълно отвън светлината на прожекторите. За актуалната му специалност не се знае нищо.
 Лоренцо Ламас 30 години след
30 години след " Ренегат " - по какъв начин наподобява артистът Лоренцо Ламас през днешния ден

Доброто-лошо момче, по което всички въздишахме

Анджела Уотсън като Карън Фостър

Анджела Уотсън, която печели публиката по време на сериала в ролята си на Карън, стартира своята кариерата, правейки реклами за известни марки, като McDonald`s и Doritos, преди да получи роля в краткотрайния сериал Davis Rules. След като съумява да избяга от изолираща и обидна връзка с продуцентски управител и завежда дело против родителите си за харчене на приходите й, Уотсън основава организацията CAST (Child Actors Supporting Themself), която дава финансова поддръжка на деца звезди.

Кристин Лейкин като Ал Ламбърт

Кристин Лейкин изиграва Ал през всичките седем сезона и до момента в който доста от сътрудниците й се отхвърлят от актьорската игра след приключването на ситкома, Лейкин продължава с тази специалност. Тя изиграва голям брой телевизионни функции в продукции като Hollywood Darlings, " Станция 19 " и The Rookie и взе участие в много филми, измежду които The Leisure Class и най-скоро Youtopia от 2022 г. Лейкин също показва уменията си като режисьор, ръководейки епизоди от телевизионни излъчвания като The Goldbergs, Schoold и High School Musical: The Musical: The Series.

Кристофър Кастил като Марк Фостър

Марк има запаметяващо се наличие в ролята на Кристофър Кастил, откакто към този момент си печели популярност в ролята а Тед Нютон в фамилните комедии от 90-те, като " Бетовен " и " Бетовен 2 ". Подобно на някои от сътрудниците си, Кастил се отдръпва от актьорството през 1998 година, когато сериалът завършва, и продължава с образованието си. В момента той е професор в университета Биола в Калифорния и също по този начин преподава в гимназията Дауни като преподавател по история.

Джош Бърн като Брендан Ламбърт

Бърн стартира актьорската си кариера с функции в излъчвания като Who`s the Boss и The Family Man, само че след напускането му от ситкома и Холивуд през 1997 година, неговото местоположение и избор на кариера значително са незнайни. Според Кристин Лейкин, Бърн е изключен от сериала от една страна, тъй като ролята му е считана за незначителна и от друга - заради въвеждането на нови герои.
 Звездите от
Звездите от " Спасители на плажа " през днешния ден - какво се случва с някои от най-запомнящите се герои

Не толкоз млади и надалеч от центъра на вниманието

Саша Мичъл като Коуди Ламбърт

Саша Мичъл е най-известен е с функциите си на Джеймс Бюмонт в " Далас ", Коуди Ламбърт в " Стъпка по стъпка " и Дейвид Солун във филмите " Кикбоксьор 2 ", " Кикбоксьор 3 " и " Кикбоксьор 4 ". Има черен колан по Таекуон-до, а също практикува и Муай тай. Мичъл продължава да се появява в телевизионни излъчвания като NYPD Blue и ER, а сега е притежател на сполучлива компания за заварки.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР