С нос по-тънък от този на Майкъл Джексън и по-остър

...
С нос по-тънък от този на Майкъл Джексън и по-остър
Коментари Харесай

Гери-Никол плаши с нос на извънземно! Операция или фотошоп?

С нос по-тънък от този на Майкъл Джексън и по-остър от игла шокира певицата Гери-Никол. Яката дупара безусловно подплаши почитателите си в Инстаграм с последните фрагменти, които разгласява от идния си план. Вместо да притегли вниманието към новата си ария, Гери тормози почитателите си за външния си тип.

„ Носа ли си си коригирала? Защо наподобява по този начин?! “, „ Гери какво ти има на носа “, „ Приличаш на Пинокио “, гласят единствено част от мненията на зевзеци в обществения й профил. В реалност обонятелният й орган не наподобява по никакъв начин добре и пред него този на Преслава наподобява идеален.

Според осведомени обаче малко евентуално е Гери да се е подложила на ринопластика, защото родителите й са доста срещу пластичните интервенции. Баща й едвам се съгласил певицата да си боцне малко хиалурон в устните, само че за по-драстични процедури бил безапелационен.

По-вероятно е Гери да употребява специфични стратегии с филтри на телефона си, които вършат чертите й по-малки. Явно Яката дупара е употребила на макс фотошопа, тъй като носът й е пред изгубване.

Не за първи път се случва певицата да прибягва към сходни стратегии. Тя постоянно си уголемява задните елементи и бюста.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР