С ниска избирателна активност започна изборният ден в столичния квартал

...
С ниска избирателна активност започна изборният ден в столичния квартал
Коментари Харесай

Ниска избирателна активност в Студентски град

С ниска изборна интензивност стартира изборният ден в столичния квартал " Студентски град ". Въпреки че всички секции отвориха тъкмо в 7 ч., ранобудните студенти се оказаха малко на брой.

Перник

Изборният ден в Студентски град стартира умерено, даже по-спокойно в сравнение с може би чакаха и членовете на изборните комисии.

А изказванието, че Студентски град в никакъв случай не спи, тази заран се опровергава. Два часа след началото на изборния ден в една от най-големите секции тук в Студентски град, са дали своят вот едвам шест индивида.
Лукреция Танева, ръководител на секция 6 в ж.к. Студентски град: Като се знаят годините, на които са, малко по-късно несъмнено ще дойдат.
За Студентски град споделят, че е знак на младостта, а тя от своя страна - на бъдещето. Затова и дребното ранобудни гласоподаватели са безапелационни в упованията си към новата локална власт.
Ангелина Коцолова: Искам малко да се промени ситуацията тук, да има повече площадки за децата.
Ако Вие сте кмет кое е първото нещо, което бихте подобрили или трансформирали?
Янита Джунова: Ами най-много инфраструктурата и градския превоз.Кристиян Маджуров: Младите би трябвало да бъдем все по-активни и цивилен виновни, както и в действителност да упражняваме правото си на избор.Още по тематиката Избираме кметове и общински съветници
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР