С никого не бях говорил преди да вляза в деловодството

...
С никого не бях говорил преди да вляза в деловодството
Коментари Харесай

Хекимян разгледа отвътре луксозния блок с евтини апартаменти за хората от властта и онемя

С никого не бях приказвал преди да вляза в деловодството на Министерски съвет. Категорично не, не съм приказвал нито с премиера Борисов, нито с ръководителя на НФСБ Валери Симеонов. Не съм обсъждал с който и да било подаването на тази оставка. Това съобщи пред bTV Красимир Първанов, който подаде оставка като заместник-министър на енергетиката поради абсурда с жилищата, съобщи Блиц.

 
„ Точно преди 10 години съм закупил жилище от същата тази компания, което е малко по-нагоре. Всеки ден, отивайки на работа, съм минавал около този градеж. Това ме е навело на мисълта да си купя още едно жилище “, изясни Първанов.



Той уточни, че когато е решил да си купи жилището, е бил признат в офиса на компания „ Артекс “ и разговарял с шефа Пламен Мирянов.

Първанов заведе водещия на утринния блок Антон Хекимян в във въпросния апартамент на ул. „ Тинтява “, директно до „ Цариградско шосе “ в София.



„ Много първокласно наподобява, с мрамор, интериорът е впечатляващ “, установи Хекимян, опипвайки стените в коридора на блока.
 
Първанов му сподели 3 празни спални и банята в жилището. „ Нормално жилище 150 квадрата. Виждате, че спалните са естествени 240 хиляди лева “. Той отхвърли да е крил налози и да е давал добави пари в брой.
 



На въпрос какво ще прави след оставката, някогашният министър отговори, че се занимава с енергетика. Той уточни, че има ВЕИ сдружения.

Признавам, че е сбъркал като е влезнал в политика, „ дотолкоз доколкото коства един политик. Видяхте, за дни можеш да бъдеш омерзен от горната страна до долу.
 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР