С нейна помощ играчите ще се възползват максимално от мощните

...
С нейна помощ играчите ще се възползват максимално от мощните
Коментари Харесай

AMD пусна нова видео поредица за e-спорт геймъри

С нейна помощ играчите ще се възползват оптимално от мощните Radeon функционалности

Геймърите могат да извлекат максимума от Radeon картите със софтуера Radeon Software Adrenalin Edition и новия видео инструмент на AMD

След като предишния месец разгласи новия Radeon Software Adrenalin Edition, планиран за надълбоко потапящ геймплей и въодушевен от днешната епоха на обществен, обвързван гейминг, AMD пусна през днешния ден и нов видео инструмент, с цел да могат почитателите да получат максимума от Radeon ReLive и неговите функционалности.

Е-спорт сегментът се разрасна в една $1,5 милиардна промишленост през предходната година, като към 2020 година приходите се чака да набъбнат с 26%. С известността на е-спортовете феновете на онлайн игрите сигурно ще подвигат равнището на своите преживявания в тях.

Софтуерът Radeon ReLive Adrenalin Edition 18.1.1 е наличен за евакуиране от уеб страницата на компанията, а новата поредност видео клипове „ по какъв начин да го направя ” на AMD ще помогне не геймърите по-добре да употребяват Radeon ReLive за основаване, запис и шерване на най-хубавите си игрови моменти, с цел да се похвалят и уголемяват своите общности.

Видео-материали за Radeon ReLive демонстрират на геймърите по какъв начин да се възползват оптимално от мощните нови функционалности, включително по какъв начин да стриймват, по какъв начин да задействат обособените аудио писти, по какъв начин да обработват и споделят видео, по какъв начин да употребяват Region Capture, да активирате Chat Overlay, Instant Replay и други

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР