С нея Програма Развитие на човешките ресурси“ (2021-2027) се включва

...
С нея Програма Развитие на човешките ресурси“ (2021-2027) се включва
Коментари Харесай

Видин ще е домакин на събитие в рамките на кампанията #Първа работа

С нея Програма „ Развитие на човешките запаси “ (2021-2027) се включва в Европейската година на младежта.

Кампанията е ориентирана към младежи до 29 години и има за цел да ги провокира да споделят своя опит, упования и очаквания за първата им работа. Основен сътрудник е литературният план „ Пощенска кутия за приказки “, посредством чиито платформи младежите са поканени да опишат за своята първа работа. Форматът на текстовете е свободен – стихотворение, роман, есе, изявление за работа и други

До 1 юни младежите могат да изпращат творбите си на имейл адрес. Жури ще селектира най-хубавите от тях, с цел да бъдат прочетени от сцена в седем български града. В него вземат участие журналистът Георги Милков, основателят на „ Пощенска кутия за приказки “ Гергана Турийска и представители на Програма „ Развитие на човешките запаси “.

Видин е един от градовете, където ще се осъществя вторият стадий на акцията #Първа работа. Събитието в нашия град ще се организира на 3 август от 18:00 ч. На сцената на Общински трагичен спектакъл „ Владимир Трандафилов “ известни персони от киното и театъра, музиката и публицистиката ще прочетат най-забавните и забавни истории, с което ще дадат по-голяма публичност на поставените от младежите проблеми. А „ сред редовете “ на прочетеното ще споделят и своя персонален опит за одобряване в специалността. Домакини на сходни събития ще са също градовете Стара Загора, Варна, Пловдив, Русе, Созопол и София.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР