С невинно изражение те предявяват най-невъзможните претенции и най-често получават,

...
С невинно изражение те предявяват най-невъзможните претенции и най-често получават,
Коментари Харесай

Тези 4 зодии са най-големите тарикати

С почтено изражение те предявяват най-невъзможните искания и най-често получават, каквото желаят. Истински тарикати, които не се двоумят да употребяват всевъзможни хитрости, с цел да реализиран задачите си. Надарени интелектуално, тези хора безмилостно премятат простодушните си събратя. След това с ангелска усмивка на уста се държат по този начин, като че ли са създали услуга на обществото. Ето кои 4 зодии са най-изпечените хитреци.

Водолей

Пръв измежду тях е Водолеят. Като никой различен знак той умее да копае на другите гроб, в който те падат с подготвеност. Толкова е отракан, че даже му благодарят за номерата, които погажда. С палава усмивка Водолеите проронват сякаш другарски на жертвите си: „ Нали те предизвестих! “ – и по-късно се забавляват, наблюдавайки разочарованите им физиономии.

Скорпион

Скорпионите също са ненадминати в шашмите. Те имат такова непроницаемо и загадъчно изражение, че човек мъчно би предположил, че са способни да мътят водата някому. Че го вършат, и то на драго сърце, близките виждат за жалост прекомерно късно. Скорпионът към този момент е забил жилото си! Разбунтуват ли се излъганите против номерата му, този знак като нищо може да си пусне отровата.  

Риби

Колкото и да не сме го очаквали, Рибите също могат да мамят планувано и целеустремено. С почтения взор на бездънните си очи те смъкват на жертвата си звезди от небето, а по-късно се вършат на учудени, когато им потърсят сметка за неспазеното заричане. Не злобно, само че ненадейно и изкусно като пираня Рибите безпроблемно надхитрят и най-умния си съперник.

Близнаци

Дърдорене, бърборене, злословене или пазарене – методите за връзка на Близнаците са многостранни. Това е и методът, с който се пробват да си завоюват предимство над другите. От доста приказки хитростите на Близнаците мъчно се разпознават. Когато това въпреки всичко стане, нормално към този момент е късно и белята е сторена. Но това малко безпокои Близнаците, тъй като за тях е значима успеха.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР