С невиждано по тези географски ширини шоу ще бъде отбелязана

...
С невиждано по тези географски ширини шоу ще бъде отбелязана
Коментари Харесай

Невиждано шоу в Пловдив: 20-минутна заря гърми над реката

С невиждано по тези географски ширини шоу ще бъде маркирана 5-годишнината от избирането на Пловдив за Европейска столица на културата. Това ще стане на „ Празник на реката ” на 1 септември. На него ще има полети с балон над града, прекосяване на Марица по въже, скокове върху надуваема възглавница и невиждано до момента в България шоу с фойерверки.

За него са закупени 28 000 ракети. Те ще се взривяват в небето над града повече от 20 минути. Дизайнерът на шоуто е Явор Дойчинов, който е обединил в едно заря, лазерно шоу и музика. Комбинацията е известна на експертите като

„ Пиро-музикален светлинен театър ”

и се прави за първи път в България. Цветните ракети ще избухват във всевъзможни цветове и форми на 1,5 километра височина. Музиката за шоуто ще е изненада, обясниха експертите от Енигма Фойерверк.

Още от сутринта ще е затворен секторът от бул. „ Марица Юг ” сред остров Адата и Панаира. Празникът стартира в 11 часа. Всички искащи ще могат да скачат от двуметрова височина върху голяма надуваема възглавница. Фрий ранърът и каскадьор Златко Ганчев, дружно със свои сътрудници, ще показва скок-каскади от 4-метрова височина.

В 11.30 часа стартира шоу над Марица с три моторни парапланера. Техните водачи са Петьо Кюркчийски, Илия Танчев и Димитър Бояджиев. От 18 до 21 часа пловдивчани ще могат да прегледат Пловдив от 80-метрова височина с балон.

На „ Празника на реката ” ще има и доста музика. Групата Lindi Hop Plovdiv кани всички фенове на суинг танците да се забавляват, танцувайки за час със Swinging By The River Social Dance. Вечерта ще приключи с концерт на Михаела Филева, Графа и Любо Киров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР