С невероятния си талант и енергия Лили Иванова покори сърцата

...
С невероятния си талант и енергия Лили Иванова покори сърцата
Коментари Харесай

Ловчанлии посрещнаха Лили Иванова на крака, а в края на концерта не я пускаха да си тръгне

С невероятния си гений и сила Лили Иванова покори сърцата на ловчалии. За следващ път примата на българската поп музика потвърди класа, обаятелност и емоционалност, които извършиха залата на Драматичния спектакъл в Ловеч.

С огромен триумф мина четвъртият концерт от националното турне на звездата и бенда й. Билетите за него бяха разпродадени единствено за часове и по тази причина бе оповестена още една дата – 27 юни, за която също местата са изкупени.

Вълнението и обичта към Лили Иванова се виждаше в очите на дребни и огромни още преди примата на българската сцена да излезе на сцената.

Музикалният възпитател Юлиана Близнакова я дефинира като „ легенда, прелестен човек и реализатор, предан на това, което може да прави най-добре, икона, исполин на българската поп музика “, написа Българска телеграфна агенция.

Според 21-годишната Дона Колева Лили Иванова за българите е най-хубавата певица, незабравима и безконечна.

Публиката не скри своите страсти и неспокойствие при типа на обичаната певица, като я посрещна на крайници и с овации. Тя подари феновете си със своите песни, изпълнени от душа и с любов.

Възхищение и страсти провокираха новите части на примата, която омайност присъстващите с огромния си глас, театрално наличие, само че и с грациозен тоалет. Познатите на генерации българи песни като: „ Детелини “, „ За тебе бях “, „ Щурче “, „ Панаири “ и още емблематични шлагери провокираха същински възторг измежду публиката, която не спря да приветства и пее с примата.

На няколко пъти тя бе извикана на бис от феновете й, които не желаеха да се разделят с нея.

На сцената с Лили бяха музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

В сряда приключи серията априлски концерти от националното турне на Лили Иванова. Следващите й спирки са Враца (15 юни) и Монтана (16 юни), за които към този момент също няма билети.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР