С нетърпение очакваме новината за раждането на наследника на Джиджи

...
С нетърпение очакваме новината за раждането на наследника на Джиджи
Коментари Харесай

Бременна ли е и Бела Хадид

С неспокойствие чакаме новината за раждането на наследника на Джиджи Хадид и Зейк Малик . Моделът е в последните седмици на бременността си, само че нямаме по-голяма изясненост по кое време тъкмо се чака щастливото събитие.

А в това време сестрата на бъдещата майка Бела Хадид показа в профила си в Instagram една много забавна фотография на двете.

На нея виждаме двете хубавици, които с ръце подчертават върху коремчетата си. Докато това на Джиджи е явно изпъкнало и е като за пети-шести месец от бременността, това на Бела е по-скоро... подуто.

на Сеп 15, 2020 в 10:25 PDT

Уточнението е, че фрагментът е от 11 юни. А по-малката сестра Хадид написа под него: " Две хлебчета във фурната, като моето е от бургер, а това на Джиджи - от Зейн. Обичам ви и двамата толкоз доста. Не мога да спра да рева ".
 Джиджи Хадид и първата й фотосесия с бременно коремче
Джиджи Хадид и първите фотоси с бременно коремче

Истинска хубост

Бъдещата вуйна явно е много прочувствена за идното раждане на новия член на фамилията. А дребната шегичка, от която някои на пръв взор са си помислили, че и тя е бременна, в действителност е единствената фотография на Джиджи от последните месеци, на която ясно се вижда коремчето й, като изключим тези от фотосесията, които показа неотдавна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР