С нетърпение и с тъга чакахме последната серия. Жалко, че

...
С нетърпение и с тъга чакахме последната серия. Жалко, че
Коментари Харесай

Вижте колко много хора гледаха финала на Вина на площада в Сандански

" С неспокойствие и с горест чакахме последната серия. Жалко, че свърши. Силен край, мощна серия. Добро начало и няколко сюжета за втори сезон. Очакваме с неспокойствие да ни зарадвате с продължение. Невероятна актьорска игра, извънредно успешен асортимент на артисти за българското кино в последните години.

Браво! И до скоро ".

" Задължително втори сезон! Уникален сериал! "

" Няма подобен филм!! Напълни ми душата! Нямам думи! Едно огромно благодаря! Звездни артисти! Нечовешка, превъзходна игра на актьорите!! Поклон пред екипа!

Дано излезе на DVD! Да го гледаме всеки ден! И пожелания за нови филми! "

" Толкова стойностен, мощен и превъзходно сниман сериал. от дълго време не е имало в българското кино! Дълбок реверанс на целия екип, че ни подарихте това вълшебно преживяване! При този край няма по какъв начин,да няма продължение! Бъдете здрави и продължавайте да показвате, че може да има български сериали (и филми) на международно равнище! ".

Това са единствено четири от стотиците мнения в обществената мрежа Facebook след последния епизод на сериала " Вина ", който бе излъчен нощес по Българска национална телевизия. Стотици пък се бяха събрали на площада в Сандански, където на огромен екран наблюдаваха края на кино лентата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР