С непрекъснатото разрастване на новите регулации в крипто пространството, ЕС

...
С непрекъснатото разрастване на новите регулации в крипто пространството, ЕС
Коментари Харесай

ЕС сключва споразумение за крипто данъците – Polkadot спада, a предварителните продажби на VC Spectra скачат

С непрекъснатото разгръщане на новите регулации в крипто пространството, Европейски Съюз утвърди нови правила за продан на данни.

Междувременно Polkadot (DOT) означи спад макар неотдавнашните достижения. Отделно VC Spectra (SPCT) продължава да напредва в предварителната си продажба с впечатляващи резултати.

> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Европейски Съюз приема нови правила за продан на крипто данни, с цел да ограничи укриването на налози от криптовалути

На 17 октомври 2023 година министрите на финансите на Европейския съюз единомислещо утвърдиха нови правила , които задължават данъчните органи да споделят данни по отношение на самостоятелните крипто притежания. Предвидено е директивата да бъде оповестена в Официалния вестник на Европейски Съюз и да влезе в действие 20 дни след деня на публикуването ѝ.

Първоначално препоръчани предходната година, задачата на тези разпореждания е да се предотвратят дискретното запазване на активи в чужбина благодарение на криптовалути.  Първоначалният законопроект разкрива, че регламентите уголемяват съществуващото законодателство, с цел да обзет разнообразни цифрови активи, в това число постоянни монети, NFT, DeFi токени и даже облаги от криптозалози.



Освен това беше очебийно, че обсегът на разпоредбите е уголемен. Сега те обгръщат и финансовите институции , които се занимават с електронни пари и цифрови валути на централните банки (CBDC). Тези разпореждания оказаха позитивно влияние върху бранша на криптовалутите.

Постиженията на Polkadot през третото тримесечие контрастират с цената на DOT

На 6 октомври 2023 година, посредством известие в приложението X , Polkadot (DOT) означи постоянни резултати за третото тримесечие, което демонстрира забележителен напредък в цялата ѝ екосистема.

Този напредък беше явен в главните браншове на екосистемата на Polkadot (DOT), като се стартира от услугата за стейкинг и пуловете за номинации и се стигне до дейностите на веригата. Естествено, общността на Polkadot беше изпълнена с очаквания, че тези достижения ще повлияят позитивно на прогнозата за цената на DOT.

Polkadot заяви за 14,7% нарастване на своята услуга за стейкинг, като през 2023 година ще бъдат стейкнати над 663 милиона DOT. Също по този начин, пуловете за номинации са станали очевидци на голямо внимание, като са стейкнати над 7 милиона DOT.

Въпреки това, за разлика от прогнозата за цената на Polkadot, тези достижения не повлияха позитивно на цената на Polkadot. Между 6 и 19 октомври DOT поевтиня от Щатски долар 4.08 на $3.61 . Това съставлява 11.44% спад в цената.

Така че, макар неотдавнашните достижения, пазарните анализатори към момента поддържат песимистична прогноза за цената на Polkadot, която допуска по-нататъшен спад. Прогнозите демонстрират, че Polkadot (DOT) ще продължи низходящия си подтик до $3.20 до 20 декември.

Предварителната продажба на VC Spectra скача до небето, осигурявайки големи облаги

На фона на спада на Polkadot (DOT), VC Spectra (SPCT), един от топ плановете в DeFi пространството, основава доста неспокойствие по време на обществената си предварителна продажба, позиционирайки се като топ криптовалута. Уникалната характерност на VC Spectra е консолидираното на технология за изкуствен интелект , която дава на вложителите обещаващи благоприятни условия в блокчейн и финтех инициативи.

Като употребява AI и алгоритмичната търговия, VC Spectra (SPCT) има за цел да максимизира възвръщаемостта на вложенията , като в същото време понижава рисковете , осигурявайки безпрепятствено и ползотворно прекарване за своите консуматори.

Токенът на VC Spectra, SPCT, е емфатичен от резултатите от предварителната му продажба. Между юли и октомври 2023 година цената на SPCT се увеличи от $0.008 до $0.055 , осигурявайки впечатляваща 587.5% облага на ранните вложители. Тези забележителни ценови придвижвания акцентираха VC Spectra като една от най-хубавите криптовалути за покупка.

Понастоящем се намира в своя Етап 4 на предварителна продажба, a пазарните специалисти предвиждат, че VC Spectra (SPCT) ще премине към финалния Етап 6 преди края на 2023 година Очаква се до тогава SPCT да нарасне до $0.080, което съставлява 45.45% нарастване по отношение на сегашната цена, обещавайки още една атрактивна възвръщаемост на вложенията. Освен това актуалните вложители могат да се възползват от неповторим бонус върху всички депозити .

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР