С неочаквани обрати приключи едно от най-разнообразните и непредвидими изпитания

...
С неочаквани обрати приключи едно от най-разнообразните и непредвидими изпитания
Коментари Харесай

Даяна и Йордан получиха втори шанс в „Един за друг“

С непредвидени обрати завърши едно от най-разнообразните и непредвидими тествания в предаването „ Един за различен “ през вчерашния ден – люлки и дуели. В него дамите решаваха против кого от останалите мъже да изправят половинките си на двубой в разнообразни атрактивни борби. Всяка загуба спускаше люлките, в които дамите стояха, и отвеждаше двойките по-близо до номинация. Първа земята доближи половинката на Гани – Веселина, а неточност в тактиката на Петя и Николай ги сложи на предпоследното място.

За изненада на всички три от напусналите досега двойки получиха опцията да се борят за завръщане назад в „ Един за различен “. Цветослава и Кристофър, Ася и Калоян и Даяна и Йордан минаха през същото тестване, с цел да се преборят за мястото си в конкуренцията. Битката изгубиха Ася и Калоян , които дефинитивно се сбогуваха с шанса да продължат присъединяване си в най-романтичното предаване.

Чрез гласоподаване на актуалните жители на Вилата на любовта беше несъмнено коя от останалите две двойки заслужава да получи мястото си в приключението „ Един за различен “ назад. Мнозинството единомислещо реши фамилията на Даяна и Йордан още веднъж да се причисли към тях.

„ Две в действителност прелестни двойки изгубиха шанса си да се върнат в предаването. Това е задоволително тъжно и считам, че не е нужно да се разделяме с още някого. Обявявам най-официално, че през днешния ден елиминации няма да се проведат! Всички можете да се чувствате спокойни, само че напълно за малко “, зарадва водещият Емо Чолаков кандидатите за победа. Какво им е подготвил идната седмица, не пропускайте да разберете от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР