С неистова радост родните звездички изпратиха старата 2021-ва по дяволите

...
С неистова радост родните звездички изпратиха старата 2021-ва по дяволите
Коментари Харесай

Ето как звездите посрещнаха 2022

С неистова наслада родните звездички изпратиха остарялата 2021-ва по дяволите и посрещнаха 2022-ра с вяра за нещо по-добро, видя HotArena.

Някои от известните лица останаха в родината, други се пръснаха по света, а трети не помниха да си обуят гащи. Също като Николета. БГ силиконка номер 1, която преди месец посети известна клиника в Истанбул за изкуствени дупета, посрещна 2022 в първокласен хотел в Рим - на един хвърлей от Ватикана. Близостта на папата не я смири и Николета се пусна в транспарантна прилепнала рокля, най-прилепнала на задните й елементи. Под тоалета ясно се вижда, че нито сутиен, нито гащи има Лозанова. А и не за сефте!

Моника Валериева, друга изтъкана от популярност и силикон БГ мацка, се похвали, че си има ново гадже. " Якето на гаджето ми към този момент е мое! ", хвали се от ресторант Валериева, наметнала два номера по-голямо черно яке, обсипано с бляскащи пайети - тъкмо каквото едно време носеше Майкъл Джексън. Криско посреща 2022 баровската - край камина с чашка в ръка и с философска мисъл: " Започни да правиш това, което най-вече желаеш, още в този момент. Животът няма да трае цяла безкрайност. Имаш единствено този миг, блещукащ като звезда в ръката ти и по-късно разтапящ се като снежинка ".

Новоизлюпилата се чалга звезда Биляниш предизвика сред 2021 и 2022 с горещи фрагменти по долни дрехи и чук в ръка - алегорично отбелязва, че ще гради новата година по собствен проект. Супер, а акт 16 по кое време? Като Мишо Шамара се премени Наум Шопов за 31 декември - с " необятни дънки и забрадка на главата, мой ", както и рапърска тениска. Със златна верига и потниче на леопардова щампа се пуснаха паралелно до него Теа Минкова и сестра й Амая. Безумният стайлинг обаче си има пояснение: " Избираме да посрещнем Нова година по този начин - в ретро жанр... като в години, в които нямаше инстаграм, нямаше технологии, нямахме мобилни телефони. Но имаше повече другарство и повече същински споделени моменти! С усмивка изпращаме 2021 година, а 2022 - апелирам те, бъди добра с всички! ", споделя Наум Шопов.

Мария посрещна 2022 покрай София, а първата й работа в новата година бе да отиде на черква. Гери-Никол избяга за малко от България - отиде до Белград, където в локална дистокета събра очите на наши и непознати с танци на пилона.

Може би най-драматичната история за тази Нова година идва от Джулиана Гани. Както знаем, преди 2 години точно на 31 декември тя роди прелестния Давид от половинката си Илиян, с който сега са в извънредно неприятни връзки и се разправят за настойничество. " Последният ден на 2021-ва беше отдаден на сина ми Давид, който стана на 2! Благодаря на всички, които почетоха празника ни, тъй като вниманието е най-запомнящият се подарък, който можем да получим ", сподели Джулиана Гани и се снима до една голяма торта, на която написа " Давид - 2 ". Но самият Давид не участва на това тържество и се получи по този начин, че Гани по къса черна рокля се снима до тортата... без рожденика.

Малкият Давид бе с татко си Илиян Найденов, който също бе обезпечил торта и посетители. Написа му и ужасно благопожелание: " Честит Рожден Ден, сине! На този ден ти давам обещание, че баща ти ще бъде постоянно тук! Ще те закриля, обича, прави благополучен и наложително възпитава, с цел да бъдеш добър човек на първо място! Обещавам ти да получаваш заслуженото внимание и фамилен уют, както и верните насоки, с цел да избереш своя път в живота! Обещавам ти да израснеш в семейство, в което се цени прочувственото и духовното, а не материалното! Само бъди жив и здрав, сине! Татко ти е тук за всичко останало! ", написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР