С него можете да изминете до 70 километра при асистирано

...
С него можете да изминете до 70 километра при асистирано
Коментари Харесай

DYU D3 – градско е-колело с младежко излъчване

С него можете да изминете до 70 километра при асистирано каране

Електрическото колело DYU D3 е идеално за напредване в града

Ако търсите съвременен е-велосипед с младежко лъчение, моделът DYU D3 евентуално ще ви допадне. Той е лек, сгъваем, с издръжлива батерия и прелъстителен дизайн за младежите.

Направен от лека алуминиена сплав, DYU D3 Еlectric Bike е задоволително мощен, с цел да вози човек с тегло до 120 кг при оптималната скорост до 25 км/ч, с регулиреума височина на седалката и сгъваема структура за елементарно преместване и предпазване. Е-колелото се предлага на цена от $596,24 в световния онлайн магазин Cafago, с безвъзмездна доставка от склад в Германия.

DYU D3 Еlectric Bike се отличава с присъщ дизайн и дребни гуми

Ето и по-подробно характерностите на е-велосипеда. Моделът е оборудван с дребни 14-инчови гуми, които разрешават на по-младите ездачи да се любуват на гладко каране с оптимално сцепление. Седалката с регулируема височина – в границите на 15 см – дава опция за конфигурация до съвършената позиция за удобно каране.

DYU D3 Еlectric Bike е устойчив велосипед. Литиевата батерия с потенциал 10Ah 36V и умна система за ръководство обезпечава пробег до 45-50 км в чисто електрически режим и до невероятните 65-70 км при каране в асистиран режим. Зареждането става за 6 часа. Е-колелото, оборудвано с безчетков мотор, развива оптималната скорост 25 км/ч.

DYU D3 Еlectric Bike е съвременен велосипед, който ще допадне на младежите

Макар и да наподобява малко и детско, това е-колело може да издържи ездачи с тегло до 120 кг, посредством хубавичко структура от алуминиева сплав. Безопасността при возене е обезпечена от двойна спирачна система на предното и задното колело – спирачният път при изсъхнал път е 1,8 метра, а при влажен – 2,5 метра.  Предвидени са и всевъзможни отбрани, включително от късо съединяване, прегряване, презареждане, ниско напрежение и други

DYU D3 Еlectric Bike разполага с комфортен LCD екран, на който можете да следите когато и да е основни индикатори като скорост, изминато разстояние и положение на батерията. Нещо повече, съпътстващото мобилно приложение ви разрешава да проверявате данните на електрическия велосипед и на своя смарт телефон.

DYU D3 Еlectric Bike се сгъва за по-лесно преместване и комфортно предпазване

Не на последно място, младежкото е-колело е елементарно за преместване и комфортно за предпазване, с помощта на сгъваемата си структура. То е по-леко от велосипедите с огромни гуми, предлагани в онлайн магазина Cafago, които разгледахме неотдавна – тежи към 19 кг, а в сгънато положение има размери 116х29х74 см.

Предният LCD панел демонстрира значими данни за колелото

В умозаключение, DYU D3 Еlectric Bike е идеално колело за градски условия – за пътешестване до учебно заведение, по работа, за извършване на покупки и просто за развлечение в парка и по алеите. Дизайнът несъмнено го нарежда като е-велосипед за младежи, още повече, че моделът е наличен в три цвята – черен, червен и бял. В комплекта влизат самото колело и зарядно устройство.

Е-колелото се предлага в няколко цвята за разнообразни усети

Купи: DYU D3 Еlectric Bike – на цена от $596,24 с безвъзмездна доставка от Германия
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР