С шах, табла и Playstation минават дните на изолация за

...
С шах, табла и Playstation минават дните на изолация за
Коментари Харесай

Кобрата убива скуката по време на карантина с плейстейшън

С шах, табла и Playstation минават дните на изолираност за Кубрат Пулев. Това разкри самият той пред boec.bg.

Тренировки в зала и физическа подготовка в планината – по този начин поддържа форма Кобрата в последните седмици. Не крие, че му липсват спаринг сътрудниците и наставленията на треньорите. С последните обаче той е в непрекъснат контакт и те му споделят какво да прави.

„ Вчера, да вземем за пример, направих нечовечен спаринг с гири у дома. Имах подобен прилив на сила “, споделят той.

„ Играя шах, табла и на Playstation. Във всички игри съм доста надъхан. Повечето пъти надвивам, някои пъти мен ме побеждават. Зависи с кого играя. В мен към момента живее едно дете “, признава кандидатът за международната купа.

Преди броени дни Кобрата научи за следващото отсрочване на дуела му за международната купа в тежката категория на IBF против първенеца Антъни Джошуа. Първата дата бе 20-ти юни. След това бе изместен за 25-ти юли, а след последното решение на Международната боксова федерация, отлагането е за неопределен срок.

„ Трудно освен това международно състояние можеше да се реализира сходен мач… нито юни, нито юли, даже през август “, приема умерено новината Пулев.

Най-добрият ни боксьор измежду експертите удостовери, че ще подари част от хонорара си след конфликта с Джошуа.

„ Половината от хонорара си ще го дам за щедрост. Сега, дали ще е за битката с COVID-19 не съм решил, уповавам се до тогава този проблем да е завършил. Дали ще е за домове за деца, за заболели, за кувиози… без значение защо, половината от хонорара ще го даря “, признава 38-годишният боксьор
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР