С нетърпение очакваме новите серии на руския анимационен сериал Ну

...
С нетърпение очакваме новите серии на руския анимационен сериал Ну
Коментари Харесай

Вълкът дрехите си мени, но нрава - не

С неспокойствие чакаме новите серии на съветския анимационен сериал " Ну погоди " - освен с цел да се върнем в детството, само че и с цел да забележим модерния прочит на героите и обстановките, на които сме се смяли като дребни.

" Ну погоди " се завръща

Кога да чакаме новите серии

По случай 50 години от основаването на вълка и заека, студиото " Союзмультфильм " ни зарадва с новината, че ще бъдат основани нови 26 епизода от анимацията. В следствие разбрахме, че в нея ще има нови герои, както и че вълкът няма да пуши.

Преди дни пък стана ясно, че е определен и новия външен тип на двамата основни герои . Изборът е бил в действителност сложен, а предложенията - над 30. Създателите са се пробвали да намерят салдото сред отличителните черти на вълка и заека, които всички познаваме, само че и да ги създадат да наподобяват по-модерни в днешно време.

showed a new version of Zayats from Nu Pogodi reboot. He has nothing in common with Soviet character.
— Zveropublic (@zveropublic)
Така заекът е запазил цвета на очите си, само че ги няма дългите мустаци. Ушите му също са разнообразни, както и облеклото - в този момент ще се подвизава с дълги панталони, синя тениска и кафяви кецове. А на ръката му има часовник.

Новите герои на " Ну погоди "

Как ще ни изненада анимационният сериал

Вълкът е освен без нормалната си лула, само че и без моряшката си шапка. Моряшката блуза и необятния черен панталон вид Чарлстон са сменени от сини дънки и изрязан червен потник, а краката му са обути в бели кецове. Лукавото изражение обаче си е отново на мястото, предава Izvestia.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР