С навлизането във втори полусезон на Game Ninja League е

...
С навлизането във втори полусезон на Game Ninja League е
Коментари Харесай

Победителите на първи полусезон на Game Ninja League



С навлизането във втори полусезон на Game Ninja League е редно да обърнем внимание на това какво чака участниците в края на сезона, а точно финалите на GNL Сезон 1, където спечелилите в първи полусезон срещат спечелилите във втори полусезон. За да ви създадем въодушевление за идните сезонни финали ще ви срещнем с класираните за тях тимове и играчи от първи полусезон.
Победител в първи полусезон на Game Ninja League по Counter-Strike: Global Offensive
BPro Gaming са първият тим, който се класира на финалите на Game Ninja League Сезон 1 и чака на върха своите съперници от втория полусезон.

В 1-ви полусезон BPro демонстрираха изключителна класа и забележителни умения в дисциплината CS:GO и пометоха съперниците си в груповата фаза, като не направиха нито една загуба. С резултат 3 победи и 0 загуби, те се класираха в плейофите, където бяха изправени против тима на TDR-Gaming, които надделяха с лекост още веднъж с 2 на 0 в плейофните полуфинали.

Другия полуфинал излъчи headshotBG, като техни съперници на финала на плейофите и борбата сред тях още веднъж приключи с победа за Bpro Gaming.

По този метод непобедените до момента български професионални играчи по CS:GO ще нападат от мястото на любимец финала на Game Ninja League Сезон 1, като с изключение на наградния фонд от финалите, по този начин ще си обезпечат и първото място на ЛАН финалите на края на годината.
Победител в първи полусезон на Game Ninja League по Hearthstone
Superlub0 завоюва първия полусезон на Game Ninja League и сега чака своя конкурент от втори полусезон, който ще се изправи против него на сезонните финали.

След лесна подготовка superlub0 беше класиран в група с bnight, shumz и punisherstan. Груповата фаза за Любо беше предизвикателна, само че с успеха си с 3 на 0 против Shumz и 3 на 1 против bnight, първото място в групата изглеждаше в забрадка вързано за него. В последната си среща в груповата фаза superlub0 се изправи против PunisherStan, който в трагичен дуел съумя да го победи с 3 на 2, а superlub0 приключи груповата фаза с резултат 8 победи и 4 загуби.

За негов шанс подгласника му в групата bnight приключи с резултат 7 победи и 6 загуби, което сложи superlub0 преди всичко в групата с 8 точки.

В плейофната фаза superlub0 игра полуфинал с всяващия боязън даже в сърцата на закоравели Hearthstone ветерани RupertMurloc и съумя да го надвие с 3 на 1, а на финала борбата му с enZo беше влакче на страстите, където superlub0 се наложи с 4 на 2.
Победител в първи полусезон на Game Ninja League по League of Legends
Random 5 се пребориха с конкуренцията и се класираха на сезонните финали на GNL Сезон 1, където чакат своя конкурент от втория полусезон.

Random 5 започнаха присъединяване си в груповата фаза на Game Ninja League полусезон с детонация, като съумяха в 6 следващи мача, да си обезпечат успеха всякога!

На плейофите на полусезон 1 бяха изправени в първа среща против Simpatqgite, които се оказаха по-костелив орех, от колкото им се искаше на Random 5. След тъждество сред тях след първите две игри от 1 на 1, Random 5 съумяха да си извоюват успеха и да се класират на край на полусезона, където ги чакаха HARD L9.

След оспорваната победа против Simpatqgite, Random 5 бяха загрели и в срещата си с Hard L9 на финала съумяха да победят с безапелационното 2 на 0 и да се класират за сезонните финали.
Победител в първи полусезон на Game Ninja League по Dota 2
NIKO потвърдиха за следващ път, че тима им е съграден от играчи от най-голям сан и преобладаваха по пътя си към сезонните финали на Game Ninja League.

В специфичната групова фаза на полусезона по Dota 2 на Game Ninja League, NIKO и Strategy in Rush демонстрираха най-хубави умения и неизменност и заеха първите 2 места в групата.

Неслучайно и полуфиналите в плейофните дни излъчиха тези два тима, като финалисти в Dota 2 дисциплината.

Във финалите на първи полусезон Strategy in Rush се показа почтено против тим NIKO, само че опита и изключителната отборна игра на NIKO им осигуриха успеха на плейофите с 2 на 0 и ги класираха в сезонните финали, където чакат своя конкурент от втория полусезон.

За повече информация посетете уеб страницата на Game Ninja League.

Game Ninja League се организира с поддръжката на Acer, Predator, MSI и D-Link.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР