С навлизането на новия сезон искаме да заложим на нещо

...
С навлизането на новия сезон искаме да заложим на нещо
Коментари Харесай

Пролетта в царството на денима

С навлизането на новия сезон желаеме да заложим на нещо по-леко и Calvin Klein Jeans ни дават тъкмо това, от което имаме потребност.

Философията на стилния лейбъл „ по-малко е в действителност повече “ е на респект и напролет и лятото на 2024 година Отново е обърнато внимание на изчистените силуети и емблематичните деним модели на марката от 90-те години, които основават чувствени визии, пречупени през модерната призма. Силуетите за този сезон идват в своя най-естествен тип, прилягащи съвършено към всяка форма на тялото, като по едно и също време с това не ограничават придвижването.

 Пролетта в царството на денима

 Пролетта в царството на денима

Денимът на Calvin Klein Jeans е безпроблемно повсеместен, а класиките са синхронизирани с комфорта. Именно това прави сбирките на марката безконечни. Този сезон дънките са по-широки и с по-права кройка, само че във все по този начин успокояващият наследник цвят. Това основава чувство за комфорт, само че и изчистена естетическа визия без непотребен звук.

Нашата селекция за ежедневна визия:

 Пролетта в царството на денима

Комбинираме прави дънки с висока талия и типичен джобове с риза с boxy кройка от корав памучен деним, с цел да сме уверени и чувствени.

 Пролетта в царството на денима При мъжете съчетаваме карго дънки с индиго риза с пай ръкав за ежедневна визия и relaxed кройка, напомняща 90те.

Всяка визия няма да е приключена, в случай че няма нужния аксесоар. При тях линиите на силуетите са изчистени и непретенциозни, функционалността и лекотата са сложени на напред във времето. Цветовата палитра е монохромна и неутрална, подхождаща си на всеки жанр.

Ако имате потребност от глътка прохлада, от нов деним до изтънчено всекидневно облекло, то сбирката на Calvin Klein Jeans за сезона носи всичко това.

Колекцията на Calvin Klein за сезон пролет 2024 е налична в магазините на Calvin Klein Jeans в Serdika Center и Paradise Center. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР