С настъпването на все по-хладните и скоро студени дни и

...
С настъпването на все по-хладните и скоро студени дни и
Коментари Харесай

8 от най-харесваните чорапогащи за вашия зимен стайлинг

С настъпването на все по-хладните и скоро студени дни и в желанието да не се лишим от наай-женствената рокля или пола, идва момента на сезона на чорапогащите. Класически черен непрозрачен чорапогащник е в основата на зимен дрешник за всеки мотив. Тази безконечна класика е идеална за реализиране на грациозен и изискан външен тип. Матовото покритие на чорапогащника прибавя фина текстура към всяко облекло, до момента в който черният цвят основава резултат на намаляване, който подхожда на всеки вид тяло. Независимо дали се съчетава с рокля, пола или къси панталони, черният чорапогащник е наложителен за всеки фешън човек.

За тези, които желаят да прибавят нотка искра към зимния си дрешник, черния  чорапогащник с железни влакна е отличен избор. Металните влакна прибавят нотка грациозност и изисканост към всяко облекло, което ги прави идеални за по-официални мотиви. Блестящият материал улавя светлината, създавайки тънък искра, който прибавя нотка шеговитост към всяко облекло. Съчетан с дребна черна рокля или елегантна пола, сигурно ще притегли вниманието и ще направи усещане.

За моден щрих помислете за прибавяне на чорапогащник с дантела към зимния си дрешник. Тези чорапогащи могат да прибавят женствена и деликатна нотка към всяко облекло, без значение дали носите пола или рокля. Дантелените чорапогащи се оферират в разнообразни цветове, само че черното е типичен избор, който може да се комбинира с съвсем всичко. Сложните шарки на дантелените чорапогащи могат да прибавят текстура и дълбочина към вашето облекло, което ги прави универсално допълнение към вашия зимен стайлинг.

Чорапогащник на точки е различен типичен избор, който може да добави закачлива нотка към вашия зимен дрешник. Черно-белият чорапогащник на точки е безконечен вид, до момента в който по-ярките цветове като алено и синьо могат да прибавят цвят към вашето облекло. Чорапогащниците на точки могат да се комбинират с разнообразни стилове облекло, от ежедневни до елегантни визии.

За по-модерен и самоуверен външен тип, помислете за прибавяне на чорапогащник с геометрични или флорални претекстове към вашия зимен стайлинг. Геометричните модели могат да бъдат в разнообразни цветове и форми, от линии и диаманти до триъгълници и квадрати. Тези чорапогащи могат да се съчетават с едноцветни облекла, с цел да се открояват, или с шарени облекла за по-смела визия. Чорапогащник с геометрични шарки е превъзходен метод да добавите модерна нотка към зимния си дрешник.

Смел и самоуверен метод да измененията зимния си стайлинг е като включите червен чорапогащник в дрешника си. Независимо дали изберете наситено бордо или блестящо черешово алено, това изтънчено парче сигурно ще притегли вниманието и ще ви накара да се почувствате уверени и овластени. Съчетайте ги с рокля или пола в безпристрастен цвят, с цел да оставите чорапогащниците да заемат централно място, или съчетайте с други смели цветове за занимателна и смела визия.

Ако се чувствате дръзки и желаете да добавите нотка дивота към зимния си стайлинг, чорапогащниците с скотски шарки са превъзходен избор. От леопардов принт до змийска кожа, тези чорапогащи могат да прибавят нотка изисканост всяко облекло.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР