С настъпването на пролетта започват и забавленията на открито. Новото

...
С настъпването на пролетта започват и забавленията на открито. Новото
Коментари Харесай

Пролетен фестивал ще зарадва жителите на Варна през Март.


С настъпването на пролетта стартират и заниманията навън. Новото издание на Пролетен Фестивал 2020 ще забавлява поданици и посетители на град Варна в дните от 18-ти до 24-ти март в парка на жк. Владиславово .



Сред главните цели на мероприятието още веднъж ще бъдат отпразнуването на началото на топлите пролетни дни, както и ориентиране на хората към тематиките за дейния метод на живот, обществената ангажираност и опознаването и опазването на природата.



В рамките на събитието се поддържат огромна идея за засаждането на 20 милиона дървета на територията на България. Кампанията „ Деца оказват помощ на деца ” ще има задачата да провежда забаление за най-малките посредством магията на рисуването, а техните красиви произведения ще бъдат пордавани по време на фестивала, като събраните средства ще отидат за деца в потребност.



Музикалната стратегия на събитието ще бъде повече от звездна и ще ни зареди с доста бурни страсти. Ето и какво шоу можем да чакаме на сцената:

18.03 - хоротека с DJ Joy

19.03 - Ретро празненство с DJ Mitakis

20.03 - Монти и Петя Алекса

21.03 - Елица Тодорова

22.03 - Васко Кръпката

23.03 - Bon Jovi Tribute

24.03 - Deep Purple & Whitesnake Tribute



В седмицата на Пролетен Фестивал 2020 ще имаме опция да се насладим и на street food зона с разнородни вкусни изненади, лунапарк и доста игри с награди и занимания за всички възрасти. Мобилната книжарница и зоната за отдих ще основат спомагателна атмосфера на целия празник.



Всички искащи да вземат участие във фестивалните дни със свои персонален щанд с произведения, храни, питиета, музикални и танцови изпъления или друго могат да се свържат с уредниците посредством персонално известие на фейсбук страницата на фестивала .

Събитието се осъществя със съдействието на регион Владислав Варненчик.



 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР