С настъпването на пролетта, трябва да помислим и за смяна

...
С настъпването на пролетта, трябва да помислим и за смяна
Коментари Харесай

Модни тенденции при обувките през пролет 2022г. GALDINI shoes СНИМКИ

С настъпването на пролетта, би трябвало да помислим и за промяна на дрешника. Както е известно, огромна част от дамите в никакъв случай няма какво да облекат, не са задоволително слаби или нямат задоволително обувки в шкафовете си. Всеизвестен факт е, че в XXIв обувките са най-голямата пристрастеност на дамата и най-лъскавият дамски култ. Немалка част от дамите биха дали и последните си стотинки за обувка, която им „ стопира дъха “, а изкушенията в galdini.net несъмнено са извънредно доста.

Със промяната на сезоните, дамите още веднъж са изложени пред предизвикателство – да изберат комфортни, подобаващи и в това време стилни обувки. А кои дамски обувки ще са на мода през този сезон? Нека Ви представим няколко топ трендове през пролет 2022г., на които ние от galdini.net заложихме. Още в есенно-зимната сбирка 2021/2022г. се постановиха цветните комбинации.

Бежовият цвят беше извънредно издирван и желан при ботите и ботушите. Други съвременни цветове бяха алено, розово, тъмнозелено, сиво и горчица. Това ще продължи и в новата пролетна сбирка, като даже моделите ще бъдат още по-цветни и в по-топли цветове. При нас ще откриете хитови модели за всеки усет и жанр, създадени от висококачествени материали.



Изпращаме постоянно с алтернатива тест и обзор, а също по този начин може да върнете артикул от нас до 14 дни. Линк за обзор на всичките ни модели и за бързи и лесни поръчки: galdini.net. Последвайте ни и в инстаграм: galdinishoes и във facebook: Galdini shoes, с цел да следите най-новите ни стилни оферти.

Сникърси

Изминалата година с изключение на, че ни научи на цветни обувки, то тя ни сподели и че комфортът е от основно значение. Със своя функционален, моден и устойчив дизайн, сникърсите са освен практични, само че могат да бъдат и доста стилни и женствени. Те са свръх комфортни и подобаващи както за забързаното всекидневие, по този начин и за съвременна кежуал визия, Така наречените овърсайз маратонки и кожени сникърси на платформа влизат в сбирките на световноизвестни марки и постоянно ще бъдат на мода и ще носят комфорт. При

нас, в „ galdini.net “, изборът на най-различни и разнородни сникърси е извънредно богат-от цветни и разчупени, до типичен черни и с изчистен дизайн.

Кецове

Дамските кецове ще не престават да завладяват стилните сцени и през новия сезон. Навярно няма човек, който да бъде в крайник с последните фешън трендове и да не има най-малко чифт кецове, те са неоспорим шлагер в модата на обувките и наложителна част от дрешника и на дамите, и на кавалерите.

Първата нещо, с което ги свързаме е удобството. И това е изцяло обикновено, тъй като това е тяхната съществена функционалност. Затова и хитовата им наклонност продължава и през 2022г. Много постоянно се случа дамите да не могат да изберат обувки, с които да се усещат комфортно, стилно и с съвършена „ кежуал “ визия в забързаното всекидневие. Ние, от магазин GALDINI, ще помогнем в избора Ви, като Ви предлагаме извънредно огромно многообразие от кецове, които ще Ви накарат да се чувствате удобно и стилно, без значение дали ще изберете да облечете рокля, пола, дънки или спортно-елегантен панталон. Най-търсените кецове напролет са от естествена кожа, като могат да бъдат съчетани с велур и схваща се-естественият лак, който се наложи в последните години като шлагер. Могат да бъдат решени в разнообразни смели и ярки цветове, или пък в класическо черно, с забавен и друг дизайн или изчистен подобен.

Обувки на платформа

Друг фешън тренд за пролетта са удобните дамски обувки на платформа. Изработени от висок клас материали, стилни, красиви и комфортни, те могат да бъдат твой правилен сателит през всекидневието, в офиса, на разходка в парка, или на специфичен мотив, на който искаш да се чувстваш комфортно и същото време стилно. Топлите цветове като розово, бяло, светлобежово, пудра, жълто, синьо и алено ще бъдат цветовете на ежедневните пролетни обувки, които ще са фешън шлагер през 2022г. Прецизната направа и съвършеното качество, съчетани с цветния приветлив дизайн и изчистен или по-интересен жанр, вършат пролетните обувки обичаната фешън находка на дамите. Те могат да бъдат с висока, междинна, ниска или скрита платформа. Нейните преимущества са по тънка фигура, увеличение на височината, по-елегантна визия и улеснение през целия ден. Предпочитаните материали за пролетните обувки на платформа още веднъж са естествената кожа, като тя може да бъде перфорирана, с цел да диша крайници Ви, или имитираща перфорация за украса или лакът, който се трансформира в обичан на доста дами. Нашите дизайнерите залагат както на изчистен дизайн и черен цвят, по този начин и на по-закачлив и изтънчен жанр, декориран с разнообразни акценти и в съвременни пролетни цветове, с цел да има огромен избор от модели за всеки усет.

Лоуфъри (мокасини)

Удобните и стилни обувки освен са нужна мярка за ежедневния външен тип, те в действителност са реализирането на нашата потребност от комфорт, без загуба на персона. Мокасините са точно такива. Те съставляват обувки без връзки, ципове и всевъзможен тип клипси. Могат да бъдат кожени, лачени или велурени, черни или цветни, с изчистен дизайн или украсени с акценти. Носенето им е същинско наслаждение за дамите, а даже и за мъжкия пол, с помощта на лесното обуване и удобството, което основават. Те са извънредно практични, защото елементарно се комбинират с панталони, поли, рокли, гащеризони, дънки и други стилни дрехи и допълват всеки всекидневен или по-официален тоалет и спадат към т.н „ капиталистически жанр “ Мокасините несъмнено ще бъдат фешън шлагер през пролет/лято 2022г. и естествено, че ние от GALDINIще Ви предложим от тези комфортни, фешън изкушения

Обувки на ток

Обувките на ток са безконечна класика измежду дамските обувки. И през този сезон, те си остават извънредно съвременни и мечтани от дамското общество. Всяка дама би трябвало да има в дрешника си най-малко едни елегантни обувки на висок ток. Те въплъщават женствеността и прибавят към всяка визия женствена нотка. Елегантни, и в това време семпли, обувките с ток са като дребна черна рокля за Вашите ходила. Типичните обувки на ток са постоянно в универсални цветове без спомагателни декорации. Височина на тока им е сред 8-10см. Те могат да бъдат с лека платформа начело, което ги прави по-удобни, устойчиви и не толкоз натоварващи крайници Ви. Типичните модели от този вид дамски модели се характеризират с необятно отворена предница и подострен връх на обувката, който я прави по-елегантна. Най-често се създават от кожа, лак, велур или сатен. При нас, в galdini.net, ще откриете комфортни български токчета, които ще подчертаят съвременна Ви визия и ще издължат краката Ви. Цветните обувки в смели цветове, ярки шарки и забавни ходила се оформят като най-голямата наклонност през 2022 година Бъдете в крайник с стилните трендове с предложенията на GALDINI shoes! Очакваме Ви с доста хитови модели и общително обслужване!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР