С настъпването на най-топлите дни от лятото родните знаменитости отпрашиха

...
С настъпването на най-топлите дни от лятото родните знаменитости отпрашиха
Коментари Харесай

Лятото на звездите: Гала по монокини на Малдивите, Ирина Тенчева играе шах, Бахаров и Вергов сърфират и още…

С настъпването на най-топлите дни от лятото родните звезди отпрашиха към морските курорти. От там звездите споделят занимателни фотоси и видеа от плажните си занимания.

Носителката на купата „ Мисис България “ 2012 Венета Харизанова споделя за „ Телеграф “, чер бяга от тълпите по време на лятната си отпуска на плажа. „ Винаги отстранявам време за море – плавам, сърфирам, разтъпквам се по пясъка. Не мога да лежа повече от час, даже и час е доста “. Красавицата споделя, че бяга от шума на Слънчев бряг и избира спокойствието на къмпинг Градина.

Гръцката звезда Йоргос Ясемис също се оказа разпален почитател на карането на джет. Певецът пусна занимателно видео от почивката му в Халкидики. Яхнал машината той приканва българите да си изкарат незабравимо останалите дни от лятото.

Юлиян Вергов приповдигна настроението на дамите, споделяйки им фотоси до момента в който сърфира. През последните седмици той ен стопира да разгласява снимки от плажа, на които се забвлява в компанията на другари, а най-често компания му прави Марта Вачкова. Явор Бахаров, сходно на Вергов, също показ уменията си на сърфа. В момента той е на къмпинг на морския бряг с половинката си – актрисата Рая Пеева.

Актрисата Дария Симеонова също споделя забавни фрагменти от морската си отмора., На тях натъртва на положителната си физическа форма. На прочувствен кадър тя е в компанията на сина си. Дария се носи по вълните. „ Първи уроци “, гласи текста под фотографията, на която дребния Макс е хванал с двете си ръчички помощното весло.

Бившата жена на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчев също показа плажни снимки. Тя театралничи седнала на шезлонг играеща шах. Акцент в облеклата й е стилният за сезона цвят патешко жълто, като блузата й е комбинирана с лента за глава в същия цвят. Златка Димитрова обичайно плажува на Каваците дружно с майка си и Миро-младши.  

Плеймейтката Анна-Мария Чернева постоянно е видяна рно сутринта на плажа с грим-фон дьо загар, червило и руж, а понякога и сенки. Нещо, което мнозина намират за неуместно при над 30 градуса жеги.

Григор Димитров се похвали в видео клип, в който се вижда по какъв начин лови риба. Той нееднократно е споделял, че обича да смъква напрежението от корта с дълго стене във водата.

Гала и половинката й Стефан споделиха забавни фрагменти от почивката си на Малдивите. Водещата показа фотография единствено по монокини, само че  апетитният кадър бе отстранен. Въпреки това почитателите към този момент го бяха изтеглили и  популяризирали в онлайн страниците, които издават гафовете на звездите.

Сузанита не пропусна да се похвали със фотография, на която театралничи в изрязан бански. В момента тя си почива в компанията на близки другари в морския курорт „ Слънчев бряг “.

Преслава заведе за първи път щерка си Паола на море. Това издаде самата певица със фотография в Инстаграм. За разлика от доста родни звезди, Преси е избрала нашето море за лятната си почивка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР