С настъпването на есента, когато летните слънчеви лъчи постепенно се

...
С настъпването на есента, когато летните слънчеви лъчи постепенно се
Коментари Харесай

Как да промените своята рутина за грижа за кожата през есента

С настъпването на есента, когато летните слънчеви лъчи последователно се отдръпват и спокойствието на плажа се замества с хладни утрини и топли чайове, нашата кожа изпитва промени. Лятото може да бъде магично време, само че след дългите дни на слънце и вятър, кожата изисква специфична грижа. Много постоянно след лятото се усеща изсушена и изтощена, с белези от слънце и недостатъци.

Есента постанова нов метод към грижата за кожата и един от основните аспекти на новата ни рутина е подхранването и хидратацията. За да поддържаме кожата си здрава и сияеща, би трябвало да я обогатим с влага и дейни съставки, които я подхранват в дълбочина. Тук се включват продукт като двуфазната мицеларна вода, която нежно почиства кожата и я приготвя за идващите стъпки. Двуфазната мицеларна вода на BABE Laboratorios е нежен и ефикасен метод за унищожаване на грим и замърсявания от кожата. Има спомагателното преимущество, че е подобаващ за всички видове кожа, в това число сензитивна. Двуфазната формула се състои от пантенол, масло от памук и невен, и глицерин основа. Тази неповторима формула оказва помощ на кожата да се усеща чиста и освежена, без да я лишава от естествените й мазнини. Освен това продукта може да помогне за усмиряване и хидратиране на кожата, което я прави отличен избор за по-студените и сухи месеци на есента.

Включването на ампули с Витамин С във вашата рутина може да обезпечи многочислени изгоди за вашата кожа, в това число огряване и равнене на тена ви. Витамин С е мощен антиоксидант, който може да помогне за отбрана на кожата ви от стресовите фактори на околната среда и да насърчи производството на колаген, което води до по-младежки тип. Използването на ампули с витамин С оказва помощ и за понижаване на появяването на тъмни петна и хиперпигментация, придавайки на кожата ви по-равномерен и лъчезарен тип.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Laboratorios BABÉ Bulgaria (@laboratoriosbabe.bulgaria)

 

За да употребявате дейно ампулите с Витамин С, започнете с разчистване на лицето си с двуфазна мицеларна вода. След като кожата ви е почистена, нанесете ампулата върху лицето и шията си, като нежно я масажирате с върха на пръстите си. Оставете продукта да попие изцяло, преди да нанесете спомагателни серуми или овлажнители. Като включите ампули с Витамин С в рутината си, можете да дадете на кожата си мощен подтик от антиоксиданти и избелващи сътрудници, които ще й оказват помощ да наподобява най-добре през целия сезон.

Една от главните стъпки в смяната на вашата рутина за хубост за есента е да включите крем за дълбока хидратация, който може да отбрани и подхрани кожата ви през целия ден. Кремът може да ви помогне да задържите влагата, предотвратявайки кожата ви да стане суха и лющеща се през по-студените месеци. Освен това може да обезпечи защитна преграда против суровите фактори на околната среда като вятър и ниски температури, които могат в допълнение да дехидратират кожата ви. Използвайки крем за дълбока хидратация, можете да гарантирате, че кожата ви ще остане мека, еластична и здрава през целия есенен сезон.

За да извлечете максимума от вашия крем за дълбока хидратация, значимо е да го нанесете вярно. След като почистите и тонизирате кожата си, вземете малко количество от крема и го масажирайте нежно в лицето и шията. Обърнете особено внимание на всички области, които са склонни да стават сухи или раздразнени, като към носа и устата. За най-хубави резултати използвайте крема два пъти дневно, заран и вечер, с цел да поддържате кожата си хидратирана и предпазена непрекъснато.

Когато избирате крем за дълбока хидратация, значимо е да имате поради вашия вид кожа и всички характерни терзания, които може да имате. Например, в случай че имате мазна или склонна към акне кожа, може да желаете да потърсите лека, немазна формула, която няма да запуши порите ви. От друга страна - в случай че имате доста суха, зряла кожа и хиперпегментирана, може да се възползвате от по-богат концентриращ серум, който може да поправя неравномерния загар на кожата. Предотвратява появяването на нови пигментни петна. И още един артикул, който ни е доста обичан е подхранващия крем, който съдържа хилуронова киселина и междинна, само че надеждна слънцезащита с SPF 20, която образува предпазващ от UVA и UVB лъчите филтър. Този крем  помога за привличането и задържането на влага в кожата, оставяйки я да се усеща мека и еластична.

Специалният метод и потреблението на верните артикули ще създадат чудеса за външния тип и здравето на кожата ни. Нека й дадем това, което заслужава и я създадем подготвена за идните студени месеци. И я обичаме, с цел да ни обича и тя!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР