С наситени сюжети и въздействаща кинематография ще впечатли зрителите третата

...
С наситени сюжети и въздействаща кинематография ще впечатли зрителите третата
Коментари Харесай

Незабравими истории и вълнуващи сюжети в третата седмица на „Треска за Оскари“ по KINO NOVA

С наситени сюжети и въздействаща кинематография ще впечатли феновете третата седмица на филмовата акция „ Треска за Оскари “ по KINO NOVA.

Всяка вечер от 20 до 26 януари в 21.00 ч. феновете на седмото изкуство ще могат да се насладят на седем отличени и обичани заглавия, зад чието основаване стоят снимачните екипи на едни от най-запомнящите се филми в историята на киното.

Емоционалният и шокиращ екшън „ Пърл Харбър “, ловко комбиниран с красива романтика, ще даде старт на третата седмица в понеделник от 21.00 ч. Наградената с „ Оскар “ лента разкрива трагична любовна история, разказана на един мирис, на фона на най-безумния и огромен конфликт, забелязан от актуалния човек - Втората международна война. Режисьор е майсторът на блокбъстъра Майкъл Бей, а в основните функции влизат Бен Афлек, Кейт Бекинсейл, Джош Хартнет и Дан Акройд.


Следва акомодацията по именития комикс на Марвел „ Железният човек”. Във вторник от 21.00 ч. Робърт Дауни Джуниър влиза в ролята на милиардера фабрикант и откривател Тони Старк. Когато Тони е похитен и заставен да създаде оръжие за всеобщо заличаване, той основава високотехнологичен костюм-броня, който му оказва помощ да се избави. Той разкрива рисков скрит план, който заплашва да дестабилизира международния ред, надява бронята и се заклева да защищава света като Железния човек.


В сряда от 21.00 ч. феновете ще могат да се насладят на кино лентата „ Боен кон “. Величествената история с шест номинации „ Оскар “ споделя за младия Албърт и неговия кон - Джоуи. Силната връзка посред им е прекратена, когато Джоуи е продаден на кавалерията и е изпратен в окопите на Първата международна война. Въпреки че е прекомерно млад, Албърт се насочва за Франция, с цел да избави приятеля си. Създаден от един най-влиятелните режисьори в киното – Стивън Спилбърг, филмът е акомодация по едноименната пиеса и книга от 1982 година

Непохватният, само че доброжелателен Грег (Бен Стилър) има намерение да се ожени за любовта на своя живот - Пам Бърнс, когато среща родителите ѝ за пръв път на сватбата на сестра ѝ. Досега му се е налагало да търпи единствено обидчивата си избраница, само че не щеш ли се натъква и на прекомерно загрижения ѝ татко Джак, който на всичкото от горната страна е и някогашен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ. С номинация за „ Оскар ", комедията „ Запознай се с нашите “ ще бъде излъчена в четвъртък от 21.00 ч.

„ Треска за Оскари “ продължава в петък от 21.00 ч. с номинираната биографична драма за Рубин “Урагана” Картър - горделив, преуспяващ боксьор, който е незаслужено упрекнат в грубо закононарушение. Блестящият актьорски състав, отпред с Дензъл Уошингтън, спомага за невероятната реализация на забележителната история за успеха на един първенец и за триумфа на човешкия дух.

В събота вечер от 21.00 ч. носителят на „ Оскар “ Силвестър Сталоун още веднъж влиза в един от най-запомнящите се негови екранни облици на боксьора Роки Балбоа в спортната драма „ Крийд: Сърце на първенец “. Този път обаче Роки няма да излезе на кръга, тъй като там ще се подвизава неговият възпитаник Адонис Джонсън, в чиято роля влиза новоизгряващата звезда Майкъл Б. Джордан, прочут от превъплъщението си във „ Фантастичната четворка”.

Финал на третата седмица от златния кино месец ще постави биографичната драма „ Късметлията “. В неделя от 21.00 ч. Ръсел Кроу и Рене Зелуегър са в основата на тази невероятна история на занемарен боксьор, който получава втори късмет и съумява да стане международен първенец. Дългата и сложна борба към върха на един елементарен човек въодушевява целия американски народ по време на Голямата меланхолия. Режисьор на лентата е носителят на две награди „ Оскар “ – Рон Хауърд.

Кампанията „ Треска за Оскари “ ще предложи на киноманите опцията да проследят тричасово особено студио с директни включвания от Червения килим на 9-ти февруари по NOVA. А на 10-ти февруари в ефира на KINO NOVA от 03.00 ч. ще могат да се насладят онлайн на церемонията по връчването на 92-те награди „ Оскар “ на Филмовата академия на Съединени американски щати.

Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно скоро, а до тогава феновете ще могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на церемонията и едни от най-бляскавите филми от света на киното – всеки ден от 21.00 ч., единствено в ефира на KINO NOVA.






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР