С напредването на възрастта простатната жлеза се уголемява, като затруднява

...
С напредването на възрастта простатната жлеза се уголемява, като затруднява
Коментари Харесай

Билката, която помага при проблеми с уринарния тракт

С напредването на възрастта простатната жлеза се уголемява, като затруднява уринирането. Това води до появяването на мощна болежка и дискомфорт. Така се усилва риска от появяването на злокачествени формирания.

Употребата на билката ветрогон може да помогне за облекчение на признаци като затрудненото уриниране и болки в долната част на корема , описват от видео канала на Vbox7. Това се дължи на богатото наличие на етерично масло, танини, органични киселини и други

 ветрогон iStock

Билката е публикувана основно в Средна и Южна Европа, като се среща по сухи тревисти места и крайпътни местности.

Корените на растението се употребяват за разнообразни положения на уринарния тракт, в това число камъни в бъбреците и пикочния мехур, болки и отичане на бъбреците, затруднено уриниране . Други приложения на корените от ветрогон включват лекуване на кашлица, кожни разстройства, бронхит и други проблеми с дишането .

Надземните елементи на билката могат да усилят производството на урина. Коренът на растението оказва помощ за понижаване на спазмите и разрушение на тапите в гърдите посредством изтъняване на слузта и улеснение на кашлицата .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР