С напредването на епизодите на втори сезон на Ергенът страстите

...
С напредването на епизодите на втори сезон на Ергенът страстите
Коментари Харесай

От целувка до открита агресия в Ергенът тази седмица

С напредването на епизодите на втори сезон на " Ергенът " пристрастеностите в имението се нагорещяват от ден на ден. Миналата седмица станахме очевидци на още две отпаднали дами, както и на първата целувка.

Горещи танци и първа целувка в " Ергенът "

Какво ни чака в епизодите от тази седмица

Юристката Кристина остана без роза, откакто ден, прекаран на яхта с Евгени стана причина двамата не да се сближат, а да открият нещата, по които се разграничават. " Беше ми доста прелестно, в действителност си прекарах доста хубаво с теб. Пожелавам ти да намериш това, което търсиш ", му сподели тя на потегляне.

Другата отпаднала беше собственичката на онлайн магазин Мария, която нито Евгени, нито феновете съумяха да опознаят. Затова пък са наясно със засиления интерес на ергена към Валерия, с която беше и първата целувка в сантименталното риалити.
 Снимка 609164

Градусите в " Ергенът " обаче не престават да се повишават. В епизодите, които ни чакат тази седмица, кроткото поведение на Валерия ще се промени и тя ще влезе в пряк спор с танцьорката на ориенталски танци Мони.
 Снимка 609165

Две от дамите в имението ще продължат да страдат от това, че Евгени не им обръща задоволително внимание, всяка по собствен метод. А още две ще отпаднат още тази седмица, с които в имението ще останат 19 девойки.

" Ергенът " е в сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР