С напредване на възрастта те ценят собствения си комфорт все

...
С напредване на възрастта те ценят собствения си комфорт все
Коментари Харесай

Защо жена на възраст 45 трябва да се спре на небрежния стил. 12 идеи за всеки ден

С придвижване на възрастта те ценят личния си комфорт от ден на ден и повече. Няма предпочитание да носите компактно прилепнали облекла, които се врязват в тялото. Поради тази причина доста дами на междинна възраст избират небрежния жанр.

Дрехите от този жанр са задоволително уютни, комфортни и елементарни. Материите са естествени, цветовете са фини, стиловете са елементарни и по-скоро свободни, само че не са торбести.

1. 

Основните характерности на стила

Основната характерност на стила е комфорт, би трябвало да ви комфортно с тези облекла. Цветовата палитра на стила не е богата, тя включва неутрални, не оцветяващи и леко избледнели нюанси. Въпреки това, стилистите поучават на дамите на междинна възраст от време на време да се отклоняват от това предписание, тъй че облиците да не са прекомерно избледнели.

2. 

Небрежният жанр включва потреблението на деним, фланелка, памук и вълнени тъкани. Обикновено стиловете са свободни, силуети – прави, или трапецовидни. Обувките също би трябвало да са комфортни, употребяват се балерини, кецове, сандали, ботуши.

3.

Аксесоарите се употребяват до най-малко, като предписание, това са елементарни и функционални неща – шалове, шапки, ръчни часовници. Бижутата не са изключени, само че се употребяват рядко.

Примери

Рокля с права кройка с свободни ръкави от една част. Стилът е допустимо най-прост, акцентът е върху хубостта на тъканта. Външният тип се добавя от непретенциозно колие, обувки с невисок ток и дребен клъч.

4.

“Животинските ” щампи остават на мода от няколко сезона. Изберете свободна риза с леопардов принт и я допълнете с тесни изрязани бели панталони. Удобните обувки и кръглата тъкана чанта хармонично ще добавят външния тип.

5.

Допълнете с класическа черна риза. Като допълнения бяха употребявани сандали, чанта  и часовник.

6. 

Но не можеш без дънки. Трябва да се заобикалят прилепнали модели, не би трябвало да са прекомерно стегнати, те би трябвало да се поберат добре по фигурата. Сложете светлосива тениска и удължено яке в пастелни цветове.

7.

Друг добър външен тип с дънки. Горната част е показана от райета с качулка. В студен ден можете да носите алена и синя карирана риза. Избираме спортни обувки – бели маратонки.

8. 

В този външен тип блуза с ослепителен модел. За блузата са определени тъмносини дънки, сиво яке и жълти обувки.

9.

Лятна визия с бели панталони и лека неясно блуза. Блуза с къси ръкави, предната й част би трябвало да бъде прибрана в колана, а задната част би трябвало да бъде оставена да виси свободна. Външният тип се добавя от сребърни сандали с чеп и тъкана чанта.

10. 

Други бели панталони. Горната част е карирана риза с несъразмерен подгъв. Допълнения – розова чанта и бежови сандали.

11. 

Гардероб без дребна черна рокля би бил повърхностен. Модел на прав контур, междинна дължина до коляното с къси ръкави. За роклята бяха определени отворени сандали, декорирани с кристали, вечерен клъч и изящни бижута

12. 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР