С нападението срещу двете руски летища Украйна извърши най-дръзката си

...
С нападението срещу двете руски летища Украйна извърши най-дръзката си
Коментари Харесай

Експлозии на две руски летища: Украйна прехвърля войната на руска територия?


С нападението против двете съветски летища " Украйна извърши най-дръзката си офанзива против съветската територия от началото на войнатa ", написа " Ню Йорк Таймс ".

Части от съветски ракети, изстреляни против Харков.

Русия против цивилна инфраструктура в Украйна. " За страдание, има жертви ", разгласи украинският президент Володимир Зеленски. Четирима души са били убити, оповестиха още украинските управляващи. 
Редакцията предлага
Ударите доведоха до нови спирания на водоснабдяването и електричеството

Украинските медии инфомират за удари по градовете Одеса, Черкаси и Кривой Рог. От водоснабдителната компания на Одеса оповестиха, че има проблеми със снабдяването в целия град. Електрическата компания Ukrenerho заяви, че осем ракетни удара са засегнали съоръжения и се е стигнало до спирания на електрозахранването.

Киев разгласи, че е съумял да засече и смъкна 30 от 40 ракети. Според Москва обаче " всички 17 набелязани цели "  са били изумени. 

Експлозии на две съветски военни летища

Междувременно стана ясно, че се е стигнало до жертви при детонации на две съветски военни летища. 

 извърши най-дръзката си офанзива против съветската територия от началото на войната, удряйки две военни бази благодарение на дронове, написа по тематиката " Ню Йорк Таймс "., а най-малко една от двете офанзиви е осъществена благодарение на тайните служби, разкрива пред американското издание източник от украинската администрация. 

Ударите разкриват готовността на Киев да трансферира сраженията в сърцето на Русия, като по този метод показва по-добрите си качества да нападна от разстояние, допълват създателите на обявата. 

Украйна не удостоверява публично, че стои зад офанзивите

Кремъл твърди, че дроновете датират от руско време, както и че техните противовъздушни системи са съумели да ги прихванат. Според версията на Москва " рухването на останките "  от дроновете " леко са развалили "  два самолета, убивайки трима военнослужещи и ранявайки други четирима.

Украинското държавно управление не удостоверява публично, че стои зад офанзивите. Но мненията на формалните лица в Киев допускат, че Украйна е забъркана в ударите, показват още от " Ню Йорк Таймс ".

Два бомбардировачи Ту-95, паркирани на летище " Енгелс ".

Руското военно летище " Енгелс ", което е измежду засегнатите, е база за огромни бомбардировачи като Ту-160 и Ту-95. Според Украйна Кремъл го употребява като плацдарм за офанзивите против украинската цивилна инфраструктура. Другото наранено летище - Дягилево - се намира на по-малко от 200 километра от столицата Москва. 
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР