С наградата мениджър на 2018 година“ беше отличен изпълнителният директор

...
С наградата мениджър на 2018 година“ беше отличен изпълнителният директор
Коментари Харесай

Раздадоха наградите Мениджър на годината“

С премията „ управител на 2018 година “ беше отличен изпълнителният шеф на мобилния оператор А1 - Александър Димитров. Той получи наградата персонално от президента на България Румен Радев с посланието, че точно бизнесът, който работи на ярко би трябвало да получава високи оценки.

Тази година специфични награди в едноименния конкурс бяха раздадени още в категориите - задача в интерес на обществото, начинания за развиване на районите и избор на феновете.

Конкурсът се организира за 11-и път и до край се позволяват единствено 10 ръководители на компании, които работят интензивно в България. Те би трябвало да преминат през 3 кръга на състезание, преди да бъде избран спечелилият.
Румен Радев, президент на България: Бъдещето принадлежи на тези ръководители, които съумеят да съчетаят науката за мениджмънта с изкуството на водачеството. Държавата е дебитор на българския бизнес във връзка с правила, предсказуемост, правда, само че дано ви припомня, че и българският бизнес е дебитор на нашите жители във връзка с възнаграждение.  © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР