С Наглите бяхме подложени на огромен медиен натиск и това

...
С Наглите бяхме подложени на огромен медиен натиск и това
Коментари Харесай

Калин Георгиев: Има прилики между похитителите на Адриан и ”Наглите”

„ С „ Наглите ” бяхме подложени на голям медиен напън и това не ни даваше опция да работим добре. При отвличането на Румен Гунински той даде подправено име и ЕГН на похитителите. Часове след похищение по медиите излезе действителното му име. Тогава той беше измъчван от „ Наглите ”, тъй като е излъгал ”, сподели някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев. Той съобщи, че има прилики сред похитителите на Адриан и „ Наглите”, само че е рано да се приказва. " Следите постоянно остават - и електронните следи, и генетичният материал ", сподели още Георгиев пред Нова телевизия.

" Тогава Министерство на вътрешните работи получи информация с помощта на Цветан Цветанов, който беше министър. Той ни срещна с един човек, който след това направи контакт с различен, от който получихме информация. Не мога и нямам право да кажа кой е този човек ", заяви някогашният гл. секретар.

" Работихме доста добре с Бойко Найденов и по тази причина в този момент го нападат през подправени вести. Думите, че той е мозъкът на „ Наглите”, е неуместно ", сподели още той.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР