С надпреварата за Гран При на Италия се слага край

...
С надпреварата за Гран При на Италия се слага край
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Гран при на Монца, Фетел отпадна

С конкуренцията за Гран При на Италия се поставя завършек на европейската част от сезон 2022 във Формула 1. Пистата „ Монца “ е участвала във всеки един сезон в историята на шампионата, като се изключи 1980 година, когато Гран При на Италия се порвежда на „ Имола “. През 2022 година „ Храма на скоростта “ празнува своя древен празник.

С Gong.bg ще може да наблюдавате онлайн надпреварата в Италия.

Сайнц и Перес се допряха на изхода по време на втората обиколка от първия шикан при битката си за 15-та позиция, която бе извоювана от водача на Ферари. Ферстапен стартира да пресира Ръсел в борбата за второто място, като двамата бяха на 1.5 зад Леклер. На цели 4.0 зад международния първенец се движеше миналогодишният победител в Италия Рикардо, който водеше влакче от 17 водачи зад себе си.

В 12-ата пък Фетел отпадна поради проблем в мотора си. Германецът спря своята кола малко след изхода от " Лесмо 2 ". Малко преди автобус контролът да обезврежда надпреварата Сайнц изпревари Гасли на първия шикан. Леклер се възползва от ниското движение на пистата и спря в бокса, с цел да постави гумите медиум, откакто започва със софт. Докато монегаскът бе в бокса надпреварата бе обновено, само че той се върна на пистата пред Рикардо и Сайнц.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР