С надежди за ново добро представяне, но и с няколко

...
С надежди за ново добро представяне, но и с няколко
Коментари Харесай

Надежди и контузии преди първия мач на националите в евроквалификациите

С очаквания за ново положително показване, само че и с няколко рокади в последния миг поради контузени играчи ще започва присъединяване си в квалификациите за европейското състезание през 2020 година българският народен тим по футбол.

Днес (22 март) момчетата на Петър Хубчев се изправят против Черна гора на националния стадион " Васил Левски " от 19:00 ч. в първи мач от групата.

Снимка: Lap.bg

Националите изпратиха добра 2018 година, в която се показаха на равнище в новия шампионат на УЕФА - Лига на нациите. Те съумяха да запишат 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, които им осигуриха 29-о място в крайното класиране. Това качи отбора в по-горна урна за жребия за евроквалификациите. При тегленето " лъвовете " попаднаха в компанията на Англия, Чехия, Черна гора и Косово. За шампионата на Стария континент се класират първите 2 тима.
Петър Хубчев: Момчетата са подготвени на всичко (ВИДЕО) България стартира евроквалификациите с домакинство на Черна гора в петък
Петър Хубчев залага на познати имена, само че още преди първия мач от акцията се сблъска с огромния проблем за всеки селекционер - травмите. Футболист номер 1 на България за 2018 година Кирил Десподов от " Каляри " няма да може да вземе присъединяване в срещата. На негово място беше извикан Станислав Костов от " Левски ".

Снимка: Lap.bg

Под рамката на вратата също са наложителни рокади. Пламен Илиев скъса менискус ден преди срещата и ще се подложи на незабавна интервенция. Най-вероятно вратар в днешната среща ще бъде Николай Михайлов.
Селекционерът на Черна гора дефинира най-опасните български футболисти (ВИДЕО) "Лъвовете " започват евроквалификациите в петък
Черногорците дойдоха у нас без двете си огромни звезди - Стефан Савич от " Атлетико " Мадрид и Стеван Йоветич от " Монако ".

В четирите дуела между тях до в този момент двата отбора имат по една победа и два пъти са завършвали наедно.

Какъв ще е крайният резултат довечера? Ще стане ясно след мача в 19:00 ч.!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР